Menu
Home > Blog / Nieuws > Hoe je hackers buiten houdt
Woensdag 27 December 2017

Hoe je hackers buiten houdt

Ook in cyber security geldt: je bent zo sterk als je zwakste schakel.

Gelukkig neemt wereldleider Zenitel, van Vingtor-Stentofon, deze nieuwe vorm van robuustheid sinds 2009 mee in zijn producten.

Intercomtoestellen met gescheiden elektronica

Voor onbewaakte ingangen heeft VingtorStentofon intercomtoestellen met gescheiden elektronica ontwikkeld. Het IP-gedeelte hangt dan binnen de poort, in de beveiligde zone, bij voorkeur met alarmcontact, bij wijze van sabotagebeveiliging.

Critical Communication over IP

De AlphaCom-audioservers van VingtorStentofon kennen fysiek gescheiden netwerken voor intercom en management, zodat hackers niet via het intercomnetwerk op het bedrijfssysteem kunnen komen. Wat Elbo betreft cruciaal in deze tijden van vergaande integratie van IP-systemen, waarvoor de servers overigens uitermate geschikt zijn. Ze zijn ontworpen voor Critical Communication over IP: de overtreffende trap van VoIP. Met geïntegreerde firewall, software integrity check, netwerk monitoring en secure link layer. Voor veilig transport van voice en data.

Encryptie en authenticatie conform TLS 1.2

De communicatie tussen server en intercom wordt beschermd middels de strenge normen van Transport Layer Security 1.2. Door de encryptie en de authenticatie-certificaten in dit protocol, realiseert TLS 1.2 een volledig beveiligde communicatieverbinding, end-to-end. Zo biedt Elbo de hoogste mate van voorzieningen die momenteel mogelijk is.


De integrale oplossingen van Elbo Technology.

Wilt u weten wat de integrale oplossingen van Elbo Technology voor uw gebouw(en) kunnen betekenen op het gebied van communicatie, veiligheid en beheer? We komen graag langs voor een projectanalyse of een demonstratie van de Yokis beheer- en gebruikersapp. Beide geheel vrijblijvend.

Bel of mail ons vandaag nog:
+31(0)40 - 26 79 888
verkoop@elbotechnology.nl

Als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws?

Meld u aan voor onze notificatieservice

Of volg ons op: