Home - Blog / Nieuws - Hoe je hackers buiten houdt

Hoe je hackers buiten houdt

Intercomtoestellen met gescheiden elektronica

 

Intercomtoestellen met gescheiden elektronica

Voor onbewaakte ingangen heeft Zenitel intercomtoestellen met gescheiden elektronica ontwikkeld. Het IP-gedeelte hangt dan binnen de poort, in de beveiligde zone, bij voorkeur met alarmcontact, bij wijze van sabotagebeveiliging.


Critical Communication over IP

De AlphaCom-audioservers van Zenitel kennen fysiek gescheiden netwerken voor intercom en management, zodat hackers niet via het intercomnetwerk op het bedrijfssysteem kunnen komen. Wat Elbo betreft cruciaal in deze tijden van vergaande integratie van IP-systemen, waarvoor de servers overigens uitermate geschikt zijn. Ze zijn ontworpen voor Critical Communication over IP: de overtreffende trap van VoIP. Met geïntegreerde firewall, software integrity check, netwerk monitoring en secure link layer. Voor veilig transport van voice en data.

encryptie en authenticatie conform tls 1.2

Encryptie en authenticatie conform TLS 1.2

De communicatie tussen server en intercom wordt beschermd middels de strenge normen van Transport Layer Security 1.2. Door de encryptie en de authenticatie-certificaten in dit protocol, realiseert TLS 1.2 een volledig beveiligde communicatieverbinding, end-to-end. Zo biedt Elbo de hoogste mate van voorzieningen die momenteel mogelijk is.


integrale oplossingen van Elbo Technology

De integrale oplossingen van Elbo Technology.

Wilt u weten wat de integrale oplossingen van Elbo Technology voor uw gebouw(en) kunnen betekenen op het gebied van communicatie, veiligheid en beheer? We komen graag langs voor een projectanalyse. Geheel vrijblijvend.

Bel of mail ons vandaag nog:
+31(0)40 - 26 79 888
verkoop@elbotechnology.nl

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.