Home - Blog / Nieuws - Het kleine broertje: de TMIS-1 Turbine mini intercom

Het kleine broertje: de TMIS-1 Turbine mini intercom

Turbine-toestellen zijn er sinds 2012. Een nieuw tijdperk op het gebied van intercom brak aan. Hoge geluidskwaliteit, zeer robuust, bestand tegen alle omstandigheden en universeel toepasbaar in AlphaCom- en Pulse-systemen of in een SIP-omgeving.

Met Turbine staan communicatie en veiligheid voorop

Het promotiefilmpje is inmiddels bijna legendarisch. In een zee van vuur, een lawine van ijs en zelfs na een slag van de moker blijft het Turbine-intercomtoestel gewoon functioneren. Allemaal prachtig, maar gelukkig zijn de omstandigheden niet overal zo extreem.

De TMIS-1 is kleiner, lichter, vriendelijker en goedkoper

Met de komst van de TMIS-1 Turbine mini intercom wordt ingespeeld op die wat minder extreme omstandigheden zoals een gang van een ziekenhuis, een toegang in een kantoor of een lift. Dit kleine broertje, de Turbine mini intercom, is kleiner, lichter, oogt wat vriendelijker en is, niet geheel onbelangrijk, lager in prijs.

In het hart de Turbine IP-print

Ondanks dat het toestel kleiner is, heeft deze dezelfde inbouwbehuizing als de andere toestellen uit de Turbine-serie. In het hart van dit intercomtoestel klopt de Turbine IP-print. Met een vermogen van maximaal 90dB, noise cancelling, automatische volumeregeling, full duplex mode, potentiaal vrij contact en 6 configureerbare in/outputs wordt geen onderscheid gemaakt met de andere Turbine-intercomtoestellen. De Turbine mini intercom is vanzelfsprekend volledig IP, wordt PoE gevoed en ondersteunt alle gangbare netwerkprotocollen. Het toestel is aan de voorkant voorzien van 2 leds die oplichten bij het tot stand komen van de verbinding en bij het activeren van het relais.

Standaard zal deze TMIS-1 worden aangeboden door Elbo Technology. Als de omstandigheden het tenminste toelaten, immers geen vuur, ijs, slecht weer of moker voor deze kleine broer.

Klik hier voor de datasheet.

Voor meer informatie over turbine, ga dan naar de utiliteitswereld van Turbine.

Bas Toirkens
Commercieel product specialist

"Met plezier steeds weer de beste oplossing weten te vinden"


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.