Home - Blog / Nieuws - Erwin Wigmans: "30 jaar voorop lopen begint bij de basis"

Erwin Wigmans: "30 jaar voorop lopen begint bij de basis"

“Het verhaal van Elbo begint dertig jaar geleden met noodverlichting en deurtelefonie. Ik ben amper drie maanden eigen baas, als het Italiaanse Urmet vraagt of we exclusief importeur voor Nederland willen worden, voor het hele assortiment. Dat moment is absoluut bepalend geweest voor waar we nu staan. Even cruciaal is onze keuze voor Zenitel, zo’n tien jaar later, waarmee we ook op het gebied van intercom voor de utiliteitsbouw de absolute top in huis hebben gehaald. De zekerheid die dat met zich meebrengt, nemen wij elke dag mee naar onze klanten, de installateurs. Ook dat is kenmerkend voor ons bedrijf.

 

Partner van installateurs

Door rechtstreeks te leveren aan degene die installeert, houden we de lijnen kort en kunnen we elkaar optimaal aanvullen. Wij helpen bij de engineering, het selecteren van de juiste componenten, maar als het nodig is ook bij het calculeren en programmeren. We leveren stekkerklaar op. Ook verzorgen we trainingen en helpen we waar nodig bij het inbedrijfstellen. Dat vinden klanten erg prettig, juist omdat onze producten vaak pas kort voor de oplevering worden geïnstalleerd. Om de boel aan het draaien te krijgen kun je altijd even bellen met onze technische helpdesk. En als dat een keer niet lukt via de telefoon, stappen we meteen in de auto om het ter plekke voor elkaar te krijgen. Wij zijn er ook als het er om spant. Dat wordt gewaardeerd.

"Wij zijn er ook als het er om spant. Dat weten klanten te waarderen."

Betrouwbaar en servicegericht

We hanteren al dertig jaar het motto ‘Afspraak is afspraak’. Dat klinkt misschien simpel en gedateerd, maar als je dat elke dag waarmaakt, blijkt het nog altijd een belofte waarmee je het verschil kunt maken in de markt. Daar verbaas ik me eerlijk gezegd wel eens over. Dan heb je het dus impliciet over kwaliteit en betrouwbaarheid, de waarden waar Elbo op gebouwd is. Als je bij Elbo werkt, dan ben je ook alert en extreem servicegericht. Die bevlogenheid, daar selecteren en coachen we onze mensen op.

 

Never change a winning team

Bij Elbo geloven we in de meerwaarde van langdurige relaties, zodat je elkaar leert kennen en optimaal kunt aanvullen. Dat geldt intern, maar we hebben ook nog steeds dezelfde accountant, tuinman en recruiter als dertig jaar geleden. En leveranciers als Urmet en Zenitel, zijn we al tientallen jaren trouw. Omgekeerd geldt hetzelfde. Die verbinding zoeken we ook met onze klanten. Onze ‘stip op de horizon’ heeft niets te maken met omzet of winst. Natuurlijk willen we graag groeien, maar het belangrijkste is gewoon goed blijven presteren en plezierig werken met elkaar. Als dat lukt, heb ik er alle vertrouwen in dat Elbo ook over dertig jaar nog stevig staat.

Erwin Wigmans 
Directeur Elbo Technology


Elbo Technology is exclusief importeur voor Nederland van de merken Zenitel en Urmet. Ook noodverlichting van Gessler en videomanagementsystemen van Geutebrück maken deel uit van ons portfolio rond veiligheid, communicatie en comfort.


integrale oplossingen van Elbo Technology

De integrale oplossingen van Elbo Technology.

Wilt u weten wat de integrale oplossingen van Elbo Technology voor uw gebouw(en) kunnen betekenen op het gebied van communicatie, veiligheid en beheer? We komen graag langs voor een projectanalyse of een demonstratie van de Yokis beheer- en gebruikersapp. Beide geheel vrijblijvend.

Bel of mail ons vandaag nog:
+31(0)40 - 26 79 888
verkoop@elbotechnology.nl

Erwin  Wigmans
Erwin Wigmans
Eigenaar

"Naast oprichter ben ik als dga ook het gezicht van Elbo Technology. Die rol vul ik graag en met trots in".

Attent zijn zit in onze genen en het bepaalt de identiteit van onze onderneming. Wij vinden het fijn om vanuit een solide basis onze klanten de nodige aandacht te schenken, ons dienstbaar op te stellen en snel te kunnen acteren. We delen graag onze kennis en ervaring om zo te investeren in langetermijnrelaties en zijn pas blij als u dat ook bent.


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.