Home - Blog / Nieuws - Elbo Technology voorziet Slimste Woning van domotica-systeem

Elbo Technology voorziet Slimste Woning van domotica-systeem

Totaaloplossing voor woningautomatisering

Elbo Technology leverde in het verleden al verschillende toepassingen en oplossingen voor de Slimste Woning en het Slimste Huis van Smart Homes in Alkmaar. Als exclusieve partner tonen wij hier nu de nieuwste technische hoogstandjes op het gebied van toegangscontrole, deurcommunicatie en woningautomatisering. Deze woning van de toekomst is door ons voorzien van het geavanceerde deurcommunicatiesysteem IPerVoice van Urmet.

IPerVoice integreert deurcommunicatie, toegangscontrole en woningautomatisering

Het is de bedoeling dat ouderen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Woningcorporaties, architecten en installateurs staan voor de uitdaging om hierop in te spelen bij de bouw, renovatie en het onderhoud van bijvoorbeeld wooncomplexen. Elbo Technology biedt slimme toepassingen zoals het deurcommunicatiesysteem IPerVoice met geïntegreerd toegangsbeheer en deurcommunicatie. Maar ook de digitale micromodules van Yokis, voor het automatisch aansturen van zonwering, verlichting en andere apparatuur. Dankzij de koppeling van verschillende systemen zijn de diverse toepassingen centraal te beheren en aan te sturen.

Kenniscentrum voor domotica

We denken graag mee over domotica en adviseren over de beste oplossing voor woningautomatisering, zowel bij kleine als grote projecten. Samen met u als opdrachtgever kijken we naar de mogelijkheden voor optimaal woongemak en veiligheid in één systeem. Urmet is al jarenlang onze leverancier als het gaat om woningautomatisering, deurcommunicatie, beveiliging en toegangscontrole. Met deurcommunicatiesysteem 2Voice biedt Urmet de perfecte oplossing voor camera-observatie en intercomverkeer. Het is met slechts twee draden eenvoudig te installeren en kent verder een handige programmeer-app en bluetooth-programmering. Net zo veelzijdig en gebruiksvriendelijk is IPerVoice. Dit deurcommunicatiesysteem is goed te integreren met camerabewaking, toegangscontrole met elektronische sleutels en woningautomatisering.

kenniscentrum voor domotica

Max monitor voor IPerVoice

In de Slimste Woning laten wij zien hoe u via de Max IP-kleurenmonitor alle woongemak-functies via één centraal punt bedient. De zonwering naar beneden? Via het touchscreen is het zo geregeld. Weten wie er voor de deur staat? Via de ingebouwde camera van de Max monitor ziet u in één oogopslag wie de bezoeker is. Deze stijlvolle monitor voor de IPerVoice-toepassingen kan op de muur of verzonken worden gemonteerd, is leverbaar met draadloze verbindingen via wifi of bluetooth en met Yokis-domotica-modules. Meer weten? Neem dan een kijkje in de Slimste Woning in Eindhoven of neem contact met ons op.

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.