Home - Blog / Nieuws - Elbo Technology nu Platinum Partner van Vingtor-Stentofon!

Elbo Technology nu Platinum Partner van Vingtor-Stentofon!

partnership Elbo Technology en Vingtor-Stentofon

Partnerschap
Langdurige samenwerking en vertrouwen in elkaar om samen te groeien, dat is waar het partnerschap voor staat. Een van de vele voordelen voor Elbo is dat wij gebruik mogen maken van technische hands-on- en online trainingssessies en van verschillende innovatieve tools en diensten die Vingtor-Stentofon aanbiedt. Dit helpt het personeel van Elbo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. Bovendien mogen we support verwachten van Vingtor-Stentofon op het gebied van projectengineering.

Platinum Partner
Afhankelijk van het Partner Level (brons, zilver, goud en platinum) gelden verschillende extra voordelen. Omdat Elbo Platinum Partner is, geldt toegang tot onder andere het Zenitel Webinar-platform. Een van de redenen dat we voor dit hoogste partnerlevel zijn geselecteerd, is dat wij excelleren op bedrijfs- en operationeel niveau. Daarbij stellen we de klant altijd centraal, iets wat men bij Zenitel net zo belangrijk vindt als wij bij Elbo.

Zenitel Vingtor-Stentofon

Zenitel
Vingtor-Stentofon is het merk van Zenitel, dat al meer dan 100 jaar ervaring heeft met communicatie voor de utiliteitsbouw, industrie, verkeer en infra. Het merk werd in 2015 gevormd door de samenvoeging van de twee merken Stentofon en Vingtor en kenmerkt zich door betrouwbaarheid, hoge kwaliteit van geluid, compatibiliteit en cyber security.
Bij Elbo Technology vindt u uiteraard producten van Vingtor-Stentofon. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten en systemen, zoals Turbine, SIP, AlphaCom, PULSE en Exigo.

Gratis een training bijwonen?

Wij delen graag onze kennis omtrent Vingtor Stentofon's producten d.m.v. praktijkgerichte trainingen. Ook een expert worden? Kom dan naar onze gratis Alphacom of Pulse/SIP trainingen.

 

Meer informatie

Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.