Home - Blog / Nieuws - Een warme groet van Elbo

Een warme groet van Elbo

Het is stiller op kantoor. Dit jaar in december geen kerstlunch bij Elbo en geen kopjes koffie met relaties. Wat we daarmee besparen doneren we extra aan de voedselbank.

Zakelijk gezien was het overigens een heel goed jaar. Niks mis mee; een opvallende groei, hele mooie projecten tot stand gebracht en gelukkig toch ook veel en goed contact met bestaande en nieuwe relaties, al is dat veelal op afstand.

In maart hebben we het gemak van videogesprekken ontdekt en vastgesteld dat we online nog verder kunnen gaan versnellen. Dat is in het algemeen een goede ontwikkeling. Het levert bovendien misschien wat minder files op en daarmee een kleine extra bijdrage aan een beter klimaat.

 

Ondertussen worden we hier alweer enthousiast over het komende jaar. Met bijzonder aansprekende projecten als De Zalmhaven (’s lands hoogste woontoren) en Valley op de Zuidas, maar ook nieuwe producten en samenwerkingen.

We gaan u weer positief verrassen en vooral ook zo veel als mogelijk ontzorgen; gewoon omdat we daar plezier in hebben.

Maar eerst wensen we u een, weliswaar wat stillere, maar toch fijne Kerst op weg naar een gezond en goed nieuw jaar. Met hopelijk gaandeweg minder corona en weer meer normaal contact.

Een warme groet namens de mensen van Elbo, 

Erwin Wigmans
Directeur

Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.