Home - Blog / Nieuws - Appartementencomplex Bocstelstede; de nieuwe VOG monitoren zijn geplaatst!

Appartementencomplex Bocstelstede; de nieuwe VOG monitoren zijn geplaatst!

Appartementencomplex Bocstelstede; de nieuwe VOG5 monitoren zijn geplaatst!

Na een productlancering, in dit geval van de nieuwe Voice or Gesture (VOG) intercom monitoren, is het heel bijzonder om de monitoren voor het eerst live te zien hangen op locatie.

Onze klant, van Lith Elektrotechniek, plaatste de nieuwe VOG5 toestellen in opdracht van de VvE van het appartementencomplex. Wij spraken hierover met Leo van der Weide, bestuurslid van de Vereniging van Eigenaren.

Het inmiddels ruim 20 jaar oude intercomsysteem was dringend aan vervanging toe. Leo van der Weide heeft hiervoor meerdere partijen benaderd, offertes vergeleken en de voor- en nadelen met de vereniging besproken. De keuze is gevallen op de nieuwe VOG5 monitoren van Elbo Technology. Van Lith Elektrotechniek heeft de gehele installatie  verzorgd en daar is Leo zeer tevreden over.

15 appartementen met VOG5 video-intercom monitoren

Bocstelstede is een kleinschalig appartementencomplex waar de bewoners privacy belangrijk vinden. Door middel van het toepassen van twee entreepanelen is er gekozen voor een sluiswerking. Dat betekent een afgesloten buitendeur met een entreepaneel, en als je binnenkomt een afgesloten binnendeur met een entreepaneel. Deze sluiswerking komt niet alleen de veiligheid van de bewoners ten goede. Doordat zowel kou als warmte worden buitengehouden, wordt er flink op energiekosten bespaard. Een erg belangrijk aspect in deze tijd!

Voor de binnentoestellen in de woningen is gekozen voor onze nieuwe Voice or Gesture video-intercom monitoren, VOG5 voor 2Voice. De bewoners ervaren het als een geavanceerd systeem met veel mogelijkheden en een fantastisch beeldkwaliteit.

“We kunnen nu heel duidelijk zien wie er voor de deur staat” en de deur op afstand openen. Het appartementencomplex is groots opgezet, bewoners hebben een zeer ruime woonkamer en een prachtig uitzicht over Boxtel.

Onze samenwerking als meerwaarde voor de bewoner

De goede samenwerking tussen Van Lith elektrotechniek en Elbo Technology is voor de bewoners ook echt van meerwaarde. Het geluidsvolume van het binnentoestel bleek voor enkele, wat oudere bewoners, niet toereikend te zijn. Daarom zijn we als leverancier direct op locatie gaan kijken en luisteren, hebben we ter plaatse de instellingen aangepast en onze klant van Lith Elektrotechniek verder geadviseerd over de extra mogelijkheden.

Wij zijn trots en blij, zowel op onze samenwerking, als ook op het succes van de eerste plaatsing van de nieuwe VOG5 intercom monitoren.

Benieuwd naar de gebruikte oplossingen en details van dit project?

Lees erover op onze referentie pagina

Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.