Home - Blog / Nieuws - Alleen nog stemgeluid

Alleen nog stemgeluid

Noise Cancellation

Bij de demonstratie is een Turbine IP-neventoestel opgesteld bij een slagboom van een parkeergarage waar chauffeurs zich melden bij de portier. Naast het huidige intercomtoestel hangt een bordje met het verzoek om de motor uit te zetten bij een oproep. Dit wordt niet altijd gedaan of begrepen waardoor gesprekken erg moeilijk zijn te voeren door de portier. Frustratie, misverstanden en veel op en neer geschreeuw zijn hierbij het gevolg. Vingtor-Stentofon heeft hiervoor, zonder meerkosten, de ideale oplossing. Het Turbine IP-intercomtoestel toetst het geluid en filtert alle hinderlijke achtergrondgeluiden eruit. Er is geen ruis, geen wind en dus ook geen ronkende motor meer te horen. Alleen nog de stem van de chauffeur.

Afhankelijk van het te verwachten achtergrond geluid kan de Noise Cancellation in 7 stappen worden ingesteld via een webbrowser. De functie is per intercomtoestel in te stellen, kan per toestel variëren en is toepasbaar in Vingtor-Stentofon-systemen met een AlphaCom-server of in Pulse-systemen zonder server. De functie werkt bovendien ook als de toestellen worden gebruikt in een SIP-configuratie waarbij de toestellen worden aangesloten op een SIP-server of telefooncentrale.

Naast toepassingen bij slagbomen is deze functie uitermate geschikt voor machinekamers, laad- en losruimtes en productiehallen, maar bijvoorbeeld ook voor een kantooringang bij een vliegveld of spoorlijn.

De demonstratie is succesvol verlopen. De klant heeft aan beide kanten het effect van de Noise Cancellation van Vingtor-Stentofon mogen ervaren en is overtuigd. Er zijn geen hinderlijke achtergrondgeluiden en er is geen verschil te horen tussen het wel of niet draaien van de motor. De nieuwe intercom mag geïnstalleerd worden en het bordje mag eindelijk worden weggehaald.

"Zet die auto maar weer uit",

“Die auto? Die is allang weg hoor.”

 

Zelf de Noise Cancellation ervaren? Zie onderstaande video.

Bas Toirkens
Commercieel product specialist

"Met plezier steeds weer de beste oplossing weten te vinden"


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.