Menu
IC-EDGE communicatiesysteem

Communicatie op het moment dat het erop aankomt

Nu én in de toekomst

De nieuwe generatie Intelligent Communication-systemen, voor out-of-the-box geluidskwaliteit, interoperabiliteit, veiligheid en gebruiksgemak.

Download de brochure

Hello future: de toekomst volgens Zenitel

Communicatie op het moment dat elke seconde telt: dat moet probleemloos gaan. Het ontstaan van een calamiteit heb je niet in de hand; zorgvuldig, snel en goed handelen daarna wel. Op het moment dat het er echt op aankomt zijn er voor communicatie betrouwbare en stabiele systemen van hoge kwaliteit nodig.

Deze steeds digitalere wereld vraagt echter om nieuwe oplossingen. Met ontwikkelingen als de cloud, big data en machine learning zal de wereld zich op allerlei vlakken moeten aanpassen; ook op het gebied van Critical Communication. 

Om in te kunnen spelen op al die ontwikkelingen komen Zenitel en hun merk Vingtor-Stentofon nu met Intelligent Communication: slimme, eenvoudige en overal toepasbare communicatievoorzieningen voor de meest kritieke situaties.

Zenitel combineert technische vooruitgang met kennis opgedaan uit cloud computing en verenigt dat in de nieuwe visie ‘Intelligent Communication at the Edge’, dat staat voor:

Verstaanbaarheid

Horen, gehoord worden en begrepen worden zijn essentieel in elke situatie. Het Intelligent Communication-systeem van Zenitel wordt ingezet in de meest veeleisende omgevingen ter wereld, dankzij hun ongeëvenaarde geluids- en audiokwaliteit.

Interoperabiliteit

De nieuwe generatie Intelligent Communication-systemen biedt naadloze integratie met veelgebruikte oplossingen door open standaarden en out-of-the-box connectiviteit en activering.

Schaalbaarheid

Communicatiebehoeften veranderen en groeien in de loop van de tijd. De IC-EDGE™-serie is schaalbaar en robuust, om zowel nu als in de toekomst aan uw behoeften te kunnen voldoen.

Cybersecurity

De IC-oplossingen voldoen aan de strengste IT-eisen voor missiekritieke systemen. Ze zijn niet alleen betrouwbaar, schaalbaar en eenvoudig te onderhouden, maar bieden ook passende bescherming tegen externe bedreigingen en aanvallen.


ICX-Platform Vingtor Stentofon

ICX™ Platform

Verkrijgbaar vanaf 1 oktober

De nieuwe Intelligent Communication-serie bestaat uit twee delen: IC Edge (de Turbine IP en SIP-intercoms) en het ICX™ Platform. Vanaf 1 oktober zal het Intelligent Communication Platform van Zenitel al beschikbaar zijn. Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste Zenitel-updates.

 


Vingtor-Stentofon biedt de nieuwe oplossing voor kritische communicatie

Intelligent platform

Robuust en schaalbaar

Het ICX-Platform bestaat uit de ICX-Core software (virtuele server) en de nieuwe ICX 500 Gateway. De Core software kan ook op andere gecertificeerde platforms draaien. De ICX 500 Gateway biedt:

 • Quad-core processing-capaciteit (voor veel snellere bewerking);
 • Geïntegreerd(e) IC management en beveiliging;
 • Schaalbaarheid en robuustheid (o.a. geen bewegende onderdelen voor soliditeit);
 • Interoperationaliteit (o.a. Native API en Cloud-verbinding).

De ICX Gateway is de opvolger van de bekende AlphaCom XE1 audioserver. Uiteraard is het gehele ICX™ Platform verkrijgbaar bij Elbo Technology. Ga voor meer informatie of bestelmogelijkheden naar onze online bestelomgeving.


IC-EDGE™: robuuste, schaalbare intercomtoestellen

IC-Edge™

Alles voor veiligheid ter plaatse

De IC-EDGE™ is de verzamelnaam voor alle Turbine en Exigo IP- en SIP-intercomtoestellen. Alle producten uit deze reeks staan voor intelligentie, gebruiks- en installatiegemak en voor interoperabiliteit, dankzij Cloudverbinding, de industriële standaarden waar ze aan voldoen en vele integratiemogelijkheden.


IC-Edge™ - de gehele reeks

 • Turbine IP- en SIP-intercoms — Bestand tegen vijandige situaties, waaronder extreme wisselingen in temperatuur, vandalisme en luide, vieze of stoffige omgevingen.
 • Turbine IP- en SIP-video-intercoms — Kristalhelder geluid in combinatie met een grote beeldhoek, samen in een robuust toestel dat zelfs onder de meest extreme omstandigheden kan presteren.
 • Turbine Industriële IP- en SIP-intercoms — Zowel on- als offshore bestand tegen chemische en milieugevaren. Deze intercomsystemen voldoen aan alle industriële en offshore-eisen.
 • Turbine Ex IP- en SIP-intercoms — Explosieveilige, robuuste toestellen, die niet alleen voldoen aan industriële en offshore-eisen, maar ook aan eisen voor ATEX Zone 1-toepassing.
 • Turbine Mini IP-toestellen — Speciaal voor gebruik binnen, als communicatie- informatie of noodpunt.
 • Turbine Integratie-kits
 • IP-speakers — Kunnen dankzij IP afzonderlijk worden aangesproken en gemonitord. Dankzij versterkers in de speakers zelf is er geen centrale versterker meer nodig, waardoor het systeem zeer schaalbaar wordt.
 • IP- en SIP-hoofdtoestellen — Voor receptie en bewakingslodges. Inclusief bedieningspanelen die kunnen worden gebruikt voor het handmatig selecteren van zones, brandalarmen, gasalarmen of andere acties. Ook voor industriële toepassingen. Voor gebruik in combinatie met intercomtoestellen en Exigo-systemen.
Elbo Technology is exclusief distributeur van Vingtor-Stentofon en de nieuwe IC-EDGE™-reeks

Elbo Technology is exclusief distributeur van Vingtor-Stentofon in Nederland. Ook alle IC-EDGE™-producten zijn verkrijgbaar bij Elbo Technology. Neem contact met ons op voor meer informatie of ga naar de bestelomgeving voor alle technische details en bestelinformatie.

 

Deel deze pagina