Home - Referenties - Urmet speelt rol bij metamorfose

Urmet speelt rol bij metamorfose

New Babylon City Tower

De hoogste woontoren van Den Haag bevat luxe appartementen en penthouses met royale binnenruimten en een uniek uitzicht over de stad, de zee en de regio. Het comfort is op alle niveaus doorgevoerd. Ook de naastgelegen Park Tower was onderdeel van de transformatie, waarbij Urmet een belangrijke rol speelde met zijn kwalitatief hoogwaardige deurvideosystemen. Voor beide torens zijn maatwerkdeurposten en honderden toestellen geleverd, professioneel geïnstalleerd door Parallel Groep ETB Vos B.V.

new babylon city tower
Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.