Home - Referenties - Studenten Campus Diemen Zuid kunnen veilig slapen

Studenten Campus Diemen Zuid kunnen veilig slapen

Deurcommunicatie

Elbo heeft In totaal vier Urmet-systemen geleverd voor de vijf gebouwen op de campus. Directeur Erwin Wigmans: “Het gaat om deurtelefonie voor bezoekers; de centrale entrees zijn voorzien van digitale entreepanelen met daarop de huisnummers van de studenten, gekoppeld aan de hoorntoestellen in de appartementen.” Voor ieders privacy is het wel zo’n prettig idee dat niet iedereen zomaar binnen kan lopen.

Bewaking 24/7

Er is sowieso veel aandacht besteed aan veiligheid. “De campus wordt 24/7 bewaakt, onder meer door de elf camera’s en twee videorecorders die wij geïnstalleerd hebben. Hiertoe hebben we ook een pc ingericht. De kwalitatief hoogwaardige vluchtwegaanduidingen zijn er voor noodgevallen, zodat men het pand veilig kan verlaten. Al deze maatregelen zorgen ervoor dat de studenten op de campus iedere avond met een gerust hart kunnen gaan slapen.”

Grote aantallen

De producten komen allemaal uit het standaard assortiment van Elbo en zijn door henzelf in bedrijf gesteld. “Wat dit project voor ons bijzonder maakte, waren de grote aantallen. Zo hebben we 940 hoorntoestellen geleverd en ruim 900 vluchtwegaanduidingen.”

 

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.