Home - Referenties - “Met elkaar, anders overleef je niet in onze branche”

“Met elkaar, anders overleef je niet in onze branche”

Bedrijfsverzamelgebouwen

“In deze tijd zie je steeds meer dat grote bedrijfspanden worden ingericht als bedrijfsverzamelgebouwen. Het gaat dan niet meer om slechts één of twee, maar om vijf, tien of soms wel vijftien huurders. Daardoor zijn op bepaalde vlakken andere oplossingen nodig. Bij dit project, een uniek zorgverzamelgebouw met flexibele huurmogelijkheden voor professionals in de zorg en wellness, liepen we tegen een enorm probleem aan op het gebied van parkeermanagement. Er was geen controle, dus iedereen deed maar wat. Met als gevolg dat sommige huurders meer parkeerplaatsen in gebruik hadden dan ze huurden. Na overleg met Annexum en beheerder Kruse & Lampo te Rijswijk zijn we tot de conclusie gekomen dat een koppeling van een parkeertelsysteem, deurcommunicatie en toegangsbeheer ideaal zou zijn.”

Aan zo’n geïntegreerd systeem bleek in de bestaande markt echter een enorm prijskaartje te hangen. “Daarom heb ik bij Elbo Technology geïnformeerd naar hun mogelijkheden. Zij hadden geen oplossing op de plank liggen, maar zijn wel met deze vraag aan de slag gegaan. Samen met een andere partij, die de software en een gedeelte van de hardware kon leveren, zijn ze met een praktische en gebruiksvriendelijke oplossing gekomen, die exact voldoet aan de behoefte. En nog betaalbaar ook.”

Hans Kronenburg

Fred Zuijdendorp, Kruse & Lampo:

“In samenwerking met Elbo heeft Kronenburg ons een betaalbare, pasklare oplossing geboden voor de toegangs- en parkeerperikelen die zich vaak bij een multi-tenant gebouw manifesteren.”

Samenwerken essentieel

Het zijn zware tijden in de installatiebranche, maar bij de Kronenburggroup hebben ze daar weinig last van. “Dat komt omdat onze filosofie over samenwerken in de praktijk blijkt te kloppen: vooral in deze tijd moet je de handen ineen slaan. Korte lijnen, en met een open vizier naar elkaar toe. Met al onze leveranciers werken wij op deze manier. Ook met Elbo Technology hebben we deze uitdaging als één team opgepakt. Met elkaar, anders overleef je niet in onze branche. Als de wil er is om lief en leed met elkaar te delen, dan kun je scoren bij heel veel opdrachtgevers”, aldus Hans Kronenburg.

Geïntegreerd systeem, deurcommunicatie en toegangsbeheer met parkeermanagement:

Ideaal voor bedrijfsverzamelgebouwen met een gemeenschappelijke parkeerruimte, waarbij de verhuurder de daadwerkelijk gebruikte parkeercapaciteit per huurder achteraf in rekening wil brengen. Werknemers van de afzonderlijke huurders kunnen toegang verkrijgen middels een elektronische sleutel of pas. Bezoekers melden zich bij het betreffende bedrijf via het IPervoice deurcommunicatiesysteem. Bij toegangverlening en het verlaten van de parkeergarage wordt het parkeertelsysteem automatisch bijgewerkt.

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.