Home - Referenties - AlphaCom XE biedt uitkomst

AlphaCom XE biedt uitkomst

Een compleet vernieuwd intercomsysteem voor Océ

Het internationale hoofdkantoor aan de Sint Urbanusweg in Venlo is recentelijk voorzien van een geheel nieuw intercomsysteem. Voor alle toegangen en poorten is gekozen voor AlphaCom XE van Stentofon. Ontwikkeld voor Critical Communication over IP, is dit systeem met zijn redundante intercom server een zeer betrouwbare oplossing. Bij technische storingen of calamiteiten worden alle serverfuncties automatisch overgenomen. Dit geldt voor invloeden van buitenaf, maar ook voor geplande onderbrekingen voor systeemonderhoud en upgrades. De installatie was in de vertrouwde handen van Cofely Nederland NV.

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.