Home - Webinars - Webinars Toegang

Welkom bij onze webinars over dé trends in gebouwgebonden installaties voor woningbouw

Intercomsystemen | Toegangsbeheer | Cameratoezicht | Informatieschermen | Woningautomatisering

Timo Vernooij en Claudia Meesse

 

Goed dat u er bent! In deze reeks van vijf webinars nemen wij u mee in de trends in gebouwgebonden installaties voor woningbouw. De webinars staan op zichzelf en kunnen los van elkaar worden gevolgd. Technische kennis is niet nodig en de webinars zijn interessant voor woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars en gebouwbeheerders. 

Wij wensen u veel kijkplezier!

- Timo Vernooij & Claudia Meessen

Webinar wonen, werken en recreëren in één gebouw; dé trend van de komende jaren

Wonen, werken en recreëren in één gebouw; dé trend van de komende jaren.

Woontorens, hotels en bedrijfsruimtes gecombineerd: dit is wat we bij Elbo steeds meer tegenkomen. Hoe gaat u om met de uitdagingen in gebouwgebonden installaties van de verschillende doelgroepen en gebruikers? Hoe creëert u optimale en meest efficiënte inzet van video-intercom, toegangscontrole, camerabewaking en domotica?

Timo Vernooij laat u zien wat de mogelijkheden zijn. 

Bekijk het webinar

Webinar gebouwbeheer

Gebouwbeheer: van lokaal en analoog naar centraal en digitaal.

Timo Vernooij neemt u mee in ontwikkelingen rondom gebouwgebonden installaties. Trends zoals de verschuiving van analoog naar IP-gebaseerd, verschuiving naar beheer op afstand, verplaatsing van diensten naar de cloud en de steeds verdergaande integratie van diverse systemen.

Bekijk het webinar

 

Webinar beheer in de cloud

Beheer in de cloud: luister naar de ervaringen van Rochdale.

Rochdale managet zijn gebouwen op afstand, en dus in de cloud. Aart den Hollander, technisch adviseur, legt uit wat beheer op afstand van gebouwgebonden installaties voor hen betekent. Waarom heeft de organisatie hiervoor gekozen, wat zijn de lessons learned en welke voordelen heeft de nieuwe werkwijze?

Bekijk het webinar

Webinar gebouwgebonden installaties

Gebouwgebonden installaties; van noodzakelijk kwaad naar service en beleving.

Hoe gaat u als woningcorporatie om met steeds verdergaande behoefte aan diensten rondom het woningencomplex? Te denken valt aan een oplossing voor pakketbezorging, parkeerbeleid en de wens om een community te creëren. Timo Vernooij is in zijn rol betrokken in het uitdenken en uitwerken van deze nieuwe klantwensen en geeft u graag een indruk van actuele projecten.

Bekijk het webinar

Webinar Urmet innovatie op gebied van gebouwgebonden installaties

Urmet: Italiaanse sierlijkheid en innovatie op gebied van gebouwgebonden installaties.

Urmet is de Italiaanse producent waar Elbo al 30 jaar mee samenwerkt op het gebied van communicatie, toegangscontrole, camerabeveiliging en woningautomatisering. In dit webinar ziet u welke visie een antwoord heeft op de ontwikkelingen: een kijkje in de Italiaanse productenkeuken!

Bekijk het webinar