Home - Oplossingen - COVID oplossingen - Communicatie met patiënten

Veilige communicatie met patiënten mogelijk maken?

Innovatieve intercomsystemen

Veilige communicatie is niet alleen in tijden van COVID-19, maar altijd ontzettende belangrijk in ziekenhuizen, zorginstellingen, industrie, openbare voorzieningen en bedrijven. Zo houdt u iedereen veilig en gezond. Maar hoe waarborgt u dat? Bij Elbo Technology vindt u kwalitatief hoogwaardige (steriele) intercomsystemen van Zenitel. Deze systemen, IC-EDGE™, kenmerken zich door superieure audiokwaliteit, inclusief onderdrukking van hinderlijk achtergrondgeluid (denk aan airco’s en medische apparatuur). Ook interoperabiliteit (naadloze integratie met andere communicatieoplossingen, zoals al bestaande systemen die u gebruikt) en cybersecurity (een goed beveiligd systeem) zijn kernwoorden. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor veilige communicatie met patiënten.

Veilige communicatie met patiënten in ziekenhuizen

Communicatie met patiënten

In ziekenhuizen en zorginstellingen zijn speciale oplossingen nodig om zowel de patiënten als het personeel te beschermen en toch de beste zorg te bieden.

  1. Altijd de hoogste verstaanbaarheid: zo communiceren personeel en patiënten ongehinderd en duidelijk met elkaar.
  2. Schaalbaar en daardoor ook in de toekomst uit te breiden
  3. In een mum van tijd operationeel, zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt en bovendien overlast bij installatie minimaliseert.

Ontdek het meest passende systeem

Uiteenlopende communicatie-oplossingen

communicatie patiënten met steriel intercomtoestel

Steriel IP hoofdtoestel
Van steriel naar steriel: twee steriele toestellen met een switch en knop. Met een chemisch bestendige en anti-bacteriële voorzijde.

Meer informatie

communicatie patiënten via turbine mini

Turbine mini
Van een normaal toestel aan de buitenzijde van de kamer (Turbine Mini) naar een gekwalificeerd steriel toestel binnen met bijbehorende switch.

Meer informatie

communicatie patiënten via turbine compact

Turbine compact
Intercomtoestellen die waar gewenst te bedienen zijn met elleboogschakelaars en voetschakelaars om het risico op besmetting verder te verminderen.

Meer informatie

communicatie patiënten turbine compact inluister functie

Turbine compact
met inluister functie

Turbine intercomtoestel met drie knoppen (waarvan één voor inluisteren van buitenaf, zonder de patiënt te storen).

Meer informatie

communicatie patiënten luidspreker

Slimme luidsprekers
Een inbouwluidspreker en microfoon in het plafond (boven het bed) met optioneel een zachte (bal in hand) knop voor een oproep vanuit de kamer met bijbehorende switch.

Meer informatie

Veilige communicatie met patiënten in het Jeroen Bosch ziekenhuis

IP-intercoms in Jeroen Bosch-ziekenhuis

Bij Elbo Technology hebben we veel ervaring met het bieden van oplossingen voor in ziekenhuizen en zorginstellingen. Zo hebben we een tijd geleden het Jeroen Bosch-ziekenhuis in Den Bosch voorzien van 480 intercomtoestellen (waarvan 190 x IP).

Wij begrijpen dat flexibiliteit met name in veel ziekenhuizen een vereiste is. Daarom kiezen we vaak voor IP-intercoms, die eenvoudig kunnen worden gekoppeld aan het netwerk van een ziekenhuis en worden geïntegreerd met ook toegangscontrole, deurvideo en een brandmeldingsinstallatie. Eén geïntegreerd, betrouwbaar systeem is veel eenvoudiger te overzien en te beheren.

De juiste oplossing voor uw bedrijf

De juiste oplossing is afhankelijk van uw bedrijf en de uitdagingen waarmee u te maken krijgt. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de oplossing die het beste aansluit op uw bedrijf en werkzaamheden. Vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden