DigitaalMagazine

Partners

Bij Elbo Technology staat kwaliteit hoog in het vaandel. Bij ons vindt u uitsluitend apparatuur die bovengemiddeld presteert. Als exclusief distributeur voeren wij een select aantal gerenommeerde merken.

 

Vingtor-Stentofon

Zenitel, producent van het gerenomeerde merk Vingtor-Stentofon, richt zich al meer dan 100 jaar op communicatie voor de utiliteitsbouw. Zeker als het gaat om zorginstellingen, huizen van bewaring, bankgebouwen of andere zwaar beveiligde situaties. De oplossingen overtreffen uw verwachtingen. Bezoek de website.

 

Urmet

Urmet geniet een uitstekende reputatie en is Italiaans marktleider op het gebied van communicatie- en beveiligingstechnieken. Het accent ligt op deurcommunicatie en geïntegreerde systemen voor toegangscontrole en telefonie. Urmet is in meer dan 60 landen vertegenwoordigd. Bezoek de website.

 

Geutebrück

De video oplossingen van Geutebrück bieden meer dan kwalitatief hoogwaardige systemen voor videosecurity. De kracht van “Value Imaging” vertaalt zich in een geavanceerd middel om processen te volgen en te verbeteren. Geutebrück heeft uitgebreide mogelijkheden voor koppelingen met systemen en installaties van derden zoals bijv. barcodesystemen. En uiteraard de intercomsystemen van Vingtor-Stentofon. Bezoek de website  

 

Gessler

De Duitse firma Gessler, sinds 1975, biedt een complete lijn LED armaturen voor zowel noodverlichting als vluchtwegaanduiding. De eigen afdeling ontwikkeling staat garant voor toepassing van de nieuwste technieken in alle producten. Al vanaf de start heeft Gessler de filosofie om innovatieve technologie te combineren met up-to-date design en functionaliteit te linken aan een hoge kwaliteit, met als resultaat een continue voorsprong. Bezoek de website.

 

Ova

Op het gebied van noodverlichting, vluchtwegaanduiding en handlampen is Ova een begrip. Dit merk tekent al ruim 40 jaar voor revolutionaire ontwikkelingen.

 

2ba

2BA onderhoudt, beheert en exploiteert uniforme artikelbestanden voor de installatiebranche. Via een abonnement kunnen ondernemingen de gevulde bestanden in hun bedrijfsvoering gebruiken. De bestanden beschikken over een uitgebreid zoeksysteem. Bezoek de website.

 

Stabu

De Stichting Stabu is een samenwerkingverband tussen partners in de bouwnijverheid. Stabu geeft uit en beheert een informatiesysteem voor de woning- en utiliteitsbouw. De bestekteksten zijn een begrip. Bezoek de website.

Elbo Live

De nieuwe catalogi voor 2017 zijn beschikbaar!

Lees bericht
 

Helpdesk
040-26 79 888

of mail ons:
info@elbotechnology.nl

Ga naar de contactpagina

Service

Welke vraag u ook heeft, u kunt altijd bij ons terecht.
Wij zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk
van dienst te zijn.

Lees verder

Houd mij op de hoogte

Schrijf u nu in voor de digitale nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en leuke weetjes van Elbo Technology!

Inschrijven voor nieuwsbrief