DigitaalMagazine

Filosofie

Mensen

Juni 1987 ben ik gestart, met 3 medewerkers. Inmiddels zijn we met 28 mensen uitgegroeid tot een bedrijf waar we met z’n allen trots op zijn: we doen het goed… het verhaal klopt!

Natuurlijk, we leveren kwalitatief hoogwaardige producten, bieden een goede service en gaan respectvol om met onze klanten. Maar daarin zijn we niet uniek. Wat maakt ons dan toch onderscheidend in de markt? Vast niet puur de zakelijke aspecten. Het gaat mij niet specifiek om omzet en winst. Ze zijn een meetinstrument voor de kwaliteit van het werk; een gevolg van.

Zonder mensen geen organisatie. Medewerkers met passie voor techniek. Medewerkers met hart voor de opdrachtgever, met inlevingsvermogen. Medewerkers die werken volgens het credo ‘afspraak is afspraak’ en een kick krijgen van een tevreden klant…

Attent zijn zit in onze genen en het bepaalt de identiteit van onze onderneming. Wij vinden het fijn om vanuit een solide basis onze klanten de nodige aandacht te schenken, ons dienstbaar op te stellen en snel te kunnen acteren. We delen graag onze kennis en ervaring om zo te investeren in langetermijnrelaties en zijn pas blij als de klant dat ook is. 

Idealisme? Kan best zijn. Maar bij ons werkt het zo. Mensen maken het verschil. Net zoals bij gebouwen. Mensen brengen ze tot leven, samen met de producten van Elbo Technology.

Erwin Wigmans
Directeur

 

 

Elbo Live

De nieuwe catalogi voor 2017 zijn beschikbaar!

Lees bericht
 

Helpdesk
040-26 79 888

of mail ons:
info@elbotechnology.nl

Ga naar de contactpagina

Service

Welke vraag u ook heeft, u kunt altijd bij ons terecht.
Wij zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk
van dienst te zijn.

Lees verder

Houd mij op de hoogte

Schrijf u nu in voor de digitale nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en leuke weetjes van Elbo Technology!

Inschrijven voor nieuwsbrief