Home - Blog / Nieuws - Meer slimme woningen: domotica steeds populairder

Meer slimme woningen: domotica steeds populairder

smart home domotica via smartphone

Smart Home domotica: slim met smartphones

Er zijn allerlei vormen van woningautomatisering; van slechts enkele apparaten tot een volledig geautomatiseerd huis. Ook marktleider Urmet zet vol in op smart home domotica met bijvoorbeeld Yokis; de slimme digitale micromodules voor het automatisch aansturen van verlichting, gepersonaliseerde scenario’s zonwering en huishoudelijke apparaten. Bewoners kunnen al deze functies bedienen via een handige app (YnO) die ze op hun smart device zetten, maar ook voor installateurs heeft Urmet een smart oplossing: YokisPro. Hiermee richten installateurs het systeem eenvoudig in en activeren ze deze.

CallMe: veilig en praktisch

Voor het automatiseren van video-intercoms heeft Urmet CallMe ontwikkeld: met dit call forwarding-systeem kunnen bewoners altijd zien wie er voor de deur staat. Zo houden ze ook als ze niet thuis zijn de woning in de gaten en kunnen ze, als ze wel thuis zijn, zelf bepalen of ze open willen doen. Daarvoor hoeven de bestaande intercoms niet te worden vervangen. Dankzij deze slimme oplossing wordt de veiligheid in een woning of wooncomplex aanzienlijk vergroot en stijgt ook het comfort van bewoners. Meer weten? Bekijk hier de CallMe brochure

smart home domotica voor uw project

Zijn uw woningen met smart domotica voorbereid op de toekomst?

De komende jaren zullen grote spelers als Urmet naar verwachting nog meer inspelen op deze stijging in de vraag naar woningautomatisering. Zo heeft Urmet onlangs al de yokis-website vernieuwd, met nu nog meer informatie en uitleg over de vele soorten smart home domotica. Elbo Technology volgt dit op de voet en is zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daardoor kunnen we u altijd helpen en bijstaan met advies. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laat hier vrijblijvend een terugbelverzoek achter voor advies op maat.

* Verplichte velden

Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.