Menu
Home > Oplossingen > Toegangscontrole

Altijd weten wie er binnen komt

Veilig wonen en werken is een eerste levensbehoefte. Elbo komt daar aan tegemoet met even slimme als stijlvolle oplossingen rond toegangscontrole, van huisleverancier Urmet.

We bieden zowel oplossingen voor eenvoudige stand-alone situaties als voor uitgebreide complexen met beheer en sleutelmanagement op afstand. Op basis van uw wensen en budget adviseren wij graag wat de best passende oplossing is. Onze oplossingen voor toegangscontrole zijn uitstekend te combineren met onze overige systemen voor communicatie en beveiliging. Zo zijn er bijvoorbeeld sleutellezers leverbaar in dezelfde vormgeving als de video-intercompanelen bij de entree van het gebouw.

Easy Door – voor kleine tot middelgrote gebouwencomplexen

Easy Door is een toegangscontrolesysteem specifiek ontworpen voor kleine en middelgrote gebouwcomplexen. Het is snel en eenvoudig te installeren doordat de besturingseenheden onderling niet met elkaar verbonden zijn. Iedere toegang functioneert stand-alone terwijl meerdere toegangen toch één geheel vormen. U kunt de sleutels eenvoudig inleren op een willekeurige PC met een internetverbinding door middel van de Easy Door web-interface en de USB-encoder (installatie van software is niet nodig). De informatie op de sleutel wordt uitgewisseld zodra de sleutel wordt aangeboden aan een proximity-lezer op locatie.

IPassan – voor (middel)grote gebouwencomplexen

IPassan is een toegangscontrolesysteem voor middelgrote tot grote gebouwencomplexen in de woning- en utiliteitsbouw. Hard- en software zijn van hetzelfde fabricaat. FDI, onderdeel van de Urmet Group, produceert en levert naast het hart van de installatie (controllers & software), ook proximity-lezers en sleutels. Alle systeemcomponenten zijn optimaal op elkaar afgestemd. De speciale, in eigen huis, ontwikkelde 2-SMART proximity-lezers communiceren op basis van een eigen protocol en bieden daarmee optimale beveiliging en geavanceerde functies via slechts 2 aders.

Beide systemen voor toegangscontrole van Elbo zijn modulair uit te breiden om mee te groeien met uw organisatie tot een onbeperkt aantal te beheren deuren.

Deel deze pagina
Als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws?

Meld u aan voor onze notificatieservice

Of volg ons op: