Menu
Home > Oplossingen > Noodverlichting

Noodverlichting van Elbo. Een helder verhaal

In geval van brand of andere calamiteiten biedt Elbo zicht op een uitweg.

Met een complete oplossing rond vluchtwegaanduiding, vluchtwegverlichting en testsystemen, afgestemd op de actuele regelgeving en uw specifieke wensen en behoeften. Bij noodverlichting geldt natuurlijk ‘safety first’. Daarom kiest Elbo voor de bewezen zekerheid van internationale topmerken als Gessler en OVA (Schneider Elektric).

Volledige controle

Met centraal gevoede systemen krijgt ons verhaal een extra dimensie. U krijgt volledige controle over de status, beheer en aansturing van de voorzieningen op het gebied van noodverlichting. De armaturen worden continu gecontroleerd op werking, status en functie. Ook kunnen ze volgens een tijdschema worden in- en uitgeschakeld of stand-by worden gezet. Een prima manier om energie te besparen terwijl de veiligheid gewaarborgd blijft.

Vluchtwegaanduiding en vluchtwegverlichting

Wij presenteren een ruim assortiment duurzame en innovatieve producten, waaronder een complete lijn ledarmaturen voor vluchtwegaanduiding, met een modern design en een hoogwaardige kwaliteit. Een feilloze werking, optimale contrastwaarden en duidelijke pictogrammen zijn vanzelfsprekend. Veiligheid is tenslotte een groot goed. Armaturen voor vluchtwegverlichting hebben we met en zonder led. Ze zijn beschikbaar als gecombineerd armatuur voor vluchtwegaanduiding, maar ook als spot of als plintverlichting.

Noodverlichting kent een complexe regelgeving. Laat u adviseren door onze specialisten. Zij helpen u graag bij het ontwikkelen van een lichtplan, geheel op maat.

Maak nu een afspraak voor advies op maat

Deel deze pagina