Home - Blog / Nieuws - Werken bij Elbo - Maak kennis met Marie-José

Werken bij Elbo - Maak kennis met Marie-José

Vertel eens Marie-José, wie ben je en waar kom je vandaan?

Mijn naam is Marie-José Vermeulen, geboren en getogen in Veghel, 52 jaar. Mijn ouders hadden een schildersbedrijf en winkel, in de winkel was ik als 12-13 jarige vaak te vinden.
Ik vond het heerlijk om klanten te helpen en aan te rommelen in de winkel. Inmiddels ben ik al 14 jaar werkzaam bij Elbo Technology. Al die jaren heb ik de functie commercieel medewerker binnendienst vervuld en sinds dit jaar ben ik customer service medewerker. De ervaring die ik heb als binnendienst medewerker is geweldig om deze functie te vervullen.

Wat houdt customer service in en wat vind je er geweldig aan?

Alle vragen die telefonisch, per e-mail of via de chat binnenkomen beantwoord ik of ik zorg ervoor dat deze bij de juiste persoon terechtkomt. Ik verwerk orders, offerteaanvragen en retourorders en handel garantie aanvragen af. Als er ergens een probleem ontstaat vind ik het een uitdaging om dit uit te zoeken en op te lossen. Daarnaast vind ik het fijn om achter de schermen te werken, voor een soepel lopend geheel, zodat mijn collega’s kunnen excelleren. Daar haal ik veel voldoening uit.

Naast het werk bij Elbo doe je ieder weekend geweldig vrijwilligerswerk, vertel eens…

Dat klopt, ieder weekend werk ik een halve dag als vrijwilliger bij dierenopvangcentrum De Doornakker in Eindhoven als hondenuitlater, waardoor ik vele hondenrassen heb leren kennen. Ik vind het geweldig om er voor de dieren te kunnen zijn. Tot mijn grote spijt stopt
De Doornakker ermee, maar gelukkig kan ik verder bij de Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven (ROZ Eindhoven), waar ik nu ook al om de week meedraai. Zelf heb ik ook een hond, genaamd Chico, een Grippet (Greyhound/Whippetmix), echt mijn maatje! Op de foto zie je mij aan het werk met Spot, een van de eerste honden van ROZ Eindhoven, hij krijgt hier clickertraining van mij. Dat wil zeggen dat Spot aan het leren is dat na gewenst gedrag een “click” volgt en een beloning. Zo weet hij precies wanneer hij iets goed gedaan heeft.

Doe je dat al lang en hoe ben je op het idee gekomen?

Al vanaf Oktober 2015 doe ik dit vrijwilligerswerk. Zelf heb ik ook altijd honden gehad, maar nadat mijn laatste hond was overleden had ik een hele tijd geen hond. In combinatie met een fulltime baan kan dat namelijk soms een uitdaging zijn. Het wandelen, spelen, trainen en knuffelen met een hond miste ik enorm en daarom ben ik toen als vrijwilliger gestart. En ja, uiteindelijk is er daar 1 hond geweest die mij heeft geadopteerd. ????
Dat is mijn huidige hond Chico!

Wat sprak je aan bij Elbo?

De kwaliteit van de producten op de eerste plaats. Ik vind het echt belangrijk om te werken voor een bedrijf dat voor kwaliteit gaat. Dan kun je er ook helemaal achterstaan als je klanten iets verkoopt. Daarnaast de trots van de medewerkers, je merkt echt dat de medewerkers trots zijn op wat Elbo levert.

Waarop kunnen klanten rekenen?

Dat ik doe wat ik beloof en attent ben. Het credo afspraak is afspraak van Elbo Technology past dan ook helemaal bij mij. Ik vind het fijn dat klanten vertrouwen in me hebben.

Waar word je blij van en waar kun je niet tegen?

Van een lekker bakkie koffie en van chocolade kan ik erg blij worden ???? Nee zonder gekheid. Ik word vooral erg blij wanneer ik een klant goed heb geholpen en als de dag
verloopt zoals ik het in mijn hoofd gepland had. Ik kan niet tegen onrecht, dat kan me echt heel boos maken.

Waar staat Elbo over 5 jaar?

Ik hoop dat de showroom plaatsmaakt voor een grotere verkoopafdeling. Dat er meer medewerkers bijkomen en we verder groeien. Ik geloof echt dat dit kan, de ruimte en capaciteit moet er dan wel zijn natuurlijk. Door alle nieuwe stikstof regels zie je dat nieuwbouw veelal uitgesteld wordt, maar renovatie gaat altijd door, daarom geloof ik erg in deze groei.

Wat is jouw rol daarin?

Heel graag zou ik mijn huidige functie blijven vervullen, omdat deze rol heel goed bij me past. Verder zou ik het leuk vinden wanneer ik nieuwe medewerkers samen met de verkoopleider onder mijn hoede mag nemen, ik heb veel ervaring en help anderen graag.

Los van het werk, wat zou je zelf echt nog eens willen doen?

Heel graag zou ik de opleiding tot hondengedragstherapeut gaan volgen en misschien zelfs aansluitend nog doorleren voor paraveterinair assistent. En als ik dan toch aan het dromen ben, zie ik mezelf al helemaal zitten op een boerderijtje met veel ruimte om structureel opvang te bieden voor oude honden en honden met gedragsproblemen, die nergens meer geplaatst kunnen worden. Ik zou ze graag een ‘tweede’ leven geven!

Prachtig Marie-José! Bedankt voor dit fijne gesprek.

Janneke Wesel
Marketing & Communicatie
Elbo Technology

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.