Home - Blog / Nieuws - Van installatieprobleem tot SIP-oplossing

Van installatieprobleem tot SIP-oplossing

Een defect in een IP-kabel?!

Een aantal keren per jaar ga ik samen met René op pad om een beurs op te bouwen. Op de heenweg in de auto kletsen we over van alles en nog wat, maar op de beurslocatie wordt er serieus gewerkt. Inmiddels hebben we samen al een aardige routine opgebouwd. Thuis bij Elbo zijn alle SIP-oplossingen perfect voorbereid en getest. Het is dus slechts een kwestie van panelen met deurvideomonitoren, entreepanelen en camera’s ophangen. Zou je zeggen. Maar op de een of andere manier werkt er altijd wel iets niet. 

 

Een IP verbinding komt niet tot stand (na veel testen en zoeken blijkt er een defect in een IP-kabel te zitten). Of een camera geeft geen helder camerabeeld op de monitor weer (blijkt de stand aan de overkant van onze stand een vaas met led-buizen neer gezet te hebben die reflecteert op de lens van onze camera).

Marion  van  Vroonhoven
Marion van Vroonhoven
Marketing en communicatie

Luisteren, sparren, bewaken, signaleren, delegeren, delen! Divers en heel social! 
'De leukste job'


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.