Home - Blog / Nieuws - Stentofons Turbine gaat industrieel!

Stentofons Turbine gaat industrieel!

Op IP-basis

De Turbine industriële intercomtoestellen zijn groter, zichtbaarder en gebruiksvriendelijk voor de industriële gebruiker. Ze zijn op IP-basis en vervangen de oudere analoge serie. Deze draadloze toestellen integreren met PA en zijn compatible met AlphaCom- en Exigo-systemen. De SIP-functionaliteit maakt het mogelijk te communiceren met apparatuur van diverse aanbieders.

De nieuwste technologie

Bij Zenitel, fabrikant van het gerenommeerde merk Stentofon, is industrie één van de vijf segmenten waar ze zich op richten. Met de introductie van deze industriële Turbine tonen ze aan de nieuwste technologie te bieden en niet bang te zijn om te investeren in datgene waarvan zij geloven dat het de toekomst heeft.

Twee uitvoeringen

De nieuwe serie Turbine industriële intercomtoestellen bestaat uit de TFIE-1 en TFIE-2. Natuurlijk hebben ook deze modellen die superieure geluidskwaliteit, die zo kenmerkend is voor de Turbine-serie.

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.