Home - Blog / Nieuws - Maximale flexibiliteit met nieuwe doorschakelfunctie naar mobile device

Maximale flexibiliteit met nieuwe doorschakelfunctie naar mobile device

Intercom met call forwarding is multifunctioneel en integreerbaar met domotica

Naast het doorschakelen van deurcommunicatie oproepen naar smartphones en tablets, zijn de deurcommunicatie systemen snel en eenvoudig te integreren met complete domotica oplossingen. Zowel draadloos als bedraad bestuurt u verlichting, zonwering en apparaten, rechtstreeks vanaf het binnentoestel in de woning. Binnen IPerCom is deze functionaliteit al geruime tijd beschikbaar. Met de komst van een nieuwe call forwarding interface maakt Urmet automatische doorschakeling nu ook beschikbaar voor 2-draads systemen zoals 2Voice en de Mini Note+ deurvideoset. Voor 2-draads systemen is dit bijzonder: doorgaans is een dergelijke functie alleen beschikbaar bij systemen die gebaseerd zijn op IP. 

Binnen IPerCom is deze functionaliteit al geruime tijd beschikbaar. Met de komst van een nieuwe call forwarding interface maakt Urmet automatische doorschakeling nu ook beschikbaar voor 2-draads systemen zoals 2Voice en de Mini Note+ deurvideoset. Voor 2-draads systemen is dit bijzonder: doorgaans is een dergelijke functie alleen beschikbaar bij systemen die gebaseerd zijn op IP.

call forwarding voor intercom

Zo werkt call forwarding

De call forwarding interface wordt in lijn achter het toestel aangesloten en zorgt ervoor dat het signaal draadloos (via WiFi) of bedraad wordt aangeboden aan het internet. Hierdoor kunnen oproepen zowel in als buiten de woning worden ontvangen op een mobiel device. Het voordeel van wifi is natuurlijk dat in de woning geen extra bekabeling hoeft te worden aangebracht. Een bekabelde verbinding met internet kent het voordeel dat er geen sprake kan zijn van signaalverlies door verstoring van het WiFi signaal.

Meer weten?

IPerCom

Yokis domotica

2voice

De Mini Note+ deurvideo set: eenvoudig maar groots in mogelijkheden

Deze Mini Note deurvideoset is specifiek ontwikkeld voor toepassing in eengezinswoningen en is eenvoudig te installeren met slechts twee aders. Naast het beheer van Yokis domotica is deze set geschikt voor het doorschakelen van oproepen naar smartphones en tablets. Hiervoor dient de installatie te worden uitgebreid met een call forwarding interface. Deze zorgt ervoor dat het signaal (audio en video) wordt ontsloten richting internet. Op zowel een iOS als Android device gebruikt u de CallMe applicatie om te zien wie er voor de deur staat, een gesprek te voeren en om met één druk op de knop de deur te openen. Met dit kant-en-klare pakket is deurcommunicatie voor elke woning in een handomdraai geregeld.

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.