Menu
Home > Blog / Nieuws > Maximale flexibiliteit met nieuwe doorschakelfunctie naar mobile device
Vrijdag 07 April 2017

Maximale flexibiliteit met nieuwe doorschakelfunctie naar mobile device

Doorschakelfunctie nu ook beschikbaar voor 2Voice en de Mini Note+ 

Het beantwoorden van oproepen van voordeur of entree met een smartphone of tablet is een veel besproken wens in de wereld van deurcommunicatie. Met een mobiel device zien wie er voor de deur staat, een gesprek voeren en met één druk op de knop de deur openen, is voor veel mensen de ideale oplossing als het gaat om comfort en veiligheid in de eigen woning of in bijvoorbeeld een zorg- of wooncomplex.

Naast het doorschakelen van deurcommunicatie oproepen naar smartphones en tablets, zijn de deurcommunicatie systemen van Elbo snel en eenvoudig te integreren met de handige en complete domotica oplossingen van Urmet. Zowel draadloos als bedraad kunnen verlichting, zonwering en apparaten worden aangestuurd, rechtstreeks vanaf het binnentoestel in de woning.

Multifunctioneel en integreerbaar met domotica

Binnen IPerVoice is deze functionaliteit al geruime tijd beschikbaar. Met de komst van een nieuwe call forwarding interface maakt Urmet automatische doorschakeling nu ook beschikbaar voor 2-draads systemen zoals 2Voice en de Mini Note+ deurvideoset. Voor 2-draads systemen is dit bijzonder: doorgaans is een dergelijke functie alleen beschikbaar bij systemen die gebaseerd zijn op IP.

De call forwarding interface wordt in lijn achter het toestel aangesloten en zorgt ervoor dat het signaal draadloos (via WiFi) of bedraad wordt aangeboden aan het internet. Hierdoor kunnen oproepen zowel in als buiten de woning worden ontvangen op een mobiel device. Het voordeel van wifi is natuurlijk dat in de woning geen extra bekabeling hoeft te worden aangebracht. Een bekabelde verbinding met internet kent het voordeel dat er geen sprake kan zijn van signaalverlies door verstoring van het WiFi signaal.

 

De uitgebreide mogelijkheden van IPerVoice

Het gebruiksvriendelijke IPerVoice systeem is zeer geschikt voor middelgrote tot grote woon- of zorgcomplexen met één of meer ingangen, ongeacht het aantal bewoners. Oproepen van bezoekers worden doorgeschakeld naar de smartphone of tablet van de bewoners, zonder aanvullende apparatuur in de woning. De doorschakeling wordt centraal geregeld vanuit de systeemserver die standaard onderdeel uitmaakt van de installatie. Enkel de afwezigheidsfunctie activeren op het binnentoestel van de bewoner is voldoende. Het IPerVoice systeem en de beschikbare binnentoestellen bieden uitgebreide mogelijkheden voor het beheren en bedienen van verschillende deurcommunicatie oplossingen.

Meer informatie

IPerVoice app voor smartphone en tablet
IPerVoice
Yokis domotica

2Voice: flexibel en veelzijdig 2-draads deurcommunicatiesysteem

Voor dit eenvoudig te installeren 2-draads deurcommunicatiesysteem is een ruim assortiment binnentoestellen beschikbaar. Dit maakt het systeem uiterst flexibel en toepasbaar in elke situatie. Zo is het 2Voice systeem geschikt voor zowel kleine systemen als voor grote complexen tot ruim 4000 gebruikers. Audio- en videotoestellen zijn door elkaar te gebruiken. Ieder type toestel kan worden gebruikt in combinatie met de nieuwe call forwarding interface. In alle gevallen is het doorschakelen van oproepen naar smartphones en tablets mogelijk. Deze functionaliteit wordt decentraal, per woning, geregeld. Voor het ontvangen van oproepen op de smartphone of tablet wordt gebruik gemaakt van de CallMe app. Met deze app kan de bewoner, zowel in als buiten de woning, zien wie er voor de deur staat, een gesprek voeren en met één druk op de knop de deur openen.

Meer informatie

Productpagina Call Forwarding 2Voice
Handleiding 2Voice call forwarding interface
2Voice algemeen
2Voice toestellen
Yokis domotica

Download de CallMe app

Android
iOS

 

De Mini Note+ deurvideo set: eenvoudig maar groots in mogelijkheden

Deze deurvideo set is specifiek ontwikkeld voor toepassing in eengezinswoningen en is eenvoudig te installeren met slechts twee aders. Naast het beheer van Yokis domotica is deze set geschikt voor het doorschakelen van oproepen naar smartphones en tablets. Hiervoor dient de installatie te worden uitgebreid met een call forwarding interface. Deze zorgt ervoor dat het signaal (audio en video) wordt ontsloten richting internet. Op zowel een iOS als Android device gebruikt u de CallMe applicatie om te zien wie er voor de deur staat, een gesprek te voeren en om met één druk op de knop de deur te openen. Met dit kant-en-klare pakket is deurcommunicatie voor elke woning in een handomdraai geregeld.

Meer informatie

Nieuwsbericht Mini Note+ kit
Productpagina Mini Note+ kit call forwarding
Handleiding Mini Note+ call forwarding interface
Yokis domotica

Download de CallMe app

Android
iOS

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.