Home - Blog / Nieuws - Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

Elbo Technology

Met Urmet en Zenitel hebben we wereldmerken in huis, die dezelfde filosofie aanhangen. Zij investeren structureel in nieuwe mogelijkheden, maar delen deze innovaties pas echt als ze klaar zijn voor de markt. Door veiligheid en kwaliteit consequent voorop te stellen, houden we het kaf van het koren gescheiden.

Dat geeft u en ons de zekerheid dat nieuwe oplossingen die we presenteren daadwerkelijk waarmaken wat ze beloven. Zodat u úw klanten met een vertrouwd gevoel kunt meenemen naar de toekomst.
Afspraak is afspraak.


What's next?

Apparaten aansturen met je brein

Brain-Computer Interface is een technologie die bepaalde hersensignalen digitaliseert en vervolgens door een computer in acties vertaalt. Zo is het al mogelijk gebleken om op basis van hersenactiviteit een pijl op het computerscherm naar links of rechts te laten wijzen. BCI kan een enorme doorbraak betekenen voor mensen die verlamd zijn, maar ook nieuwe mogelijkheden bieden voor de medische wereld, controlesystemen en zaken als tekstverwerking, virtual reality en gaming.

Elektronica die zichzelf repareert

Als bestaande technologieën waar we van afhankelijk zijn, zoals communicatiesatellieten, kapot gaan, is reparatie meestal een dure aangelegenheid. Met nanodeeltjes kunnen deze satellieten zichzelf gaan herstellen. Dat bespaart miljoenen euro¹s en garandeert een langdurige ononderbroken werking. Straks is het wellicht geen ramp meer als je koffie over je toetsenbord knoeit of je mobiel in het water valt. Met deze nanotechnologie kunnen beschadigde circuits zichzelf herstellen.


integrale oplossingen van Elbo Technology

De integrale oplossingen van Elbo Technology.

Wilt u weten wat de integrale oplossingen van Elbo Technology voor uw gebouw(en) kunnen betekenen op het gebied van communicatie, veiligheid en beheer? We komen graag langs voor een projectanalyse of een demonstratie van de Yokis beheer- en gebruikersapp. Beide geheel vrijblijvend.

Bel of mail ons vandaag nog:
+31(0)40 - 26 79 888
verkoop@elbotechnology.nl

Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.