Home - Blog / Nieuws - Jurgen Willems: "Vooruitblik in de woonwereld"

Jurgen Willems: "Vooruitblik in de woonwereld"

mogelijkheden van woonautomatisering

Doordat interfaces naar elkaar toe groeien, kun je straks alles via één app controleren en beheren. Dat betekent dus meer opties voor beheer op afstand, ook voor de bewoners zelf. Even kijken in de kinderkamer of de kleine al slaapt. Brandt het licht nog? Alles rustig rond het huis? Zelfs als je niet thuis bent, kun je zien wie er aanbelt, je bezoek te woord staan en als je wilt zelfs binnenlaten. Wat er in elk geval ook gaat komen binnen afzienbare tijd, is een IP-gebaseerd systeem, dat min of meer zelfprogrammerend is. Meer gemak
dus voor de installateur, die een IP-oplossing daarmee ook meer toegankelijk maakt voor kleine complexen en individuele gebruikers. Ook wordt het binnenkort nog makkelijker om klimaatbeheersing in je woningautomatisering te integreren.

Ontdek hier de mogelijkheden van woningautomatisering

"We krijgen meer tijd voor de leuke dingen in het leven."

Vanuit de deurvideo lonkt volgens Jurgen de koppeling naar tal van services via de cloud. Om langer zelfstandig te blijven wonen, maar ook om het leven gewoon makkelijker te maken. Denk aan pizza’s bestellen, de tennisbaan reserveren of het regelen van een afspraak voor het oplossen van storingen aan een cv-ketel.


integrale oplossingen van Elbo Technology

De integrale oplossingen van Elbo Technology.

Wilt u weten wat de integrale oplossingen van Elbo Technology voor uw gebouw(en) kunnen betekenen op het gebied van communicatie, veiligheid en beheer? We komen graag langs voor een projectanalyse of een demonstratie van de Yokis beheer- en gebruikersapp. Beide geheel vrijblijvend.

Bel of mail ons vandaag nog:
+31(0)40 - 26 79 888
verkoop@elbotechnology.nl

Jurgen   Willems
Jurgen Willems
Productmanager Domotica & Beveiliging

In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is...


T: +31(0)40 267988

Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.