Menu
Home > Blog / Nieuws > Jurgen Willems: "Vooruitblik in de woonwereld"
Woensdag 27 December 2017

Jurgen Willems: "Vooruitblik in de woonwereld"

Jurgen Willems is Productmanager voor de woningbouwmarkt bij Elbo. Hij ziet het leven vooral veiliger en comfortabeler worden door de voortschrijdende techniek. Door steeds meer apparaten te koppelen via IP-technologie kunnen we veel dagelijkse bezigheden automatiseren. De was die al gedraaid is als je thuis komt, de oven en cv die al gaan werken als je wegrijdt van het werk... Zo houden we meer tijd over voor de leuke dingen in het leven.

Doordat interfaces naar elkaar toe groeien, kun je straks alles via één app controleren en beheren. Dat betekent dus meer opties voor beheer op afstand, ook voor de bewoners zelf. Even kijken in de kinderkamer of de kleine al slaapt. Brandt het licht nog? Alles rustig rond het huis? Zelfs als je niet thuis bent, kun je zien wie er aanbelt, je bezoek te woord staan en als je wilt zelfs binnenlaten. Wat er in elk geval ook gaat komen binnen afzienbare tijd, is een IP-gebaseerd systeem, dat min of meer zelfprogrammerend is. Meer gemak
dus voor de installateur, die een IP-oplossing daarmee ook meer toegankelijk maakt voor kleine complexen en individuele gebruikers. Ook wordt het binnenkort nog makkelijker om klimaatbeheersing in je woningautomatisering te integreren.

"We krijgen meer tijd voor de leuke dingen in het leven."

Vanuit de deurvideo lonkt volgens Jurgen de koppeling naar tal van services via de cloud. Om langer zelfstandig te blijven wonen, maar ook om het leven gewoon makkelijker te maken. Denk aan pizza’s bestellen, de tennisbaan reserveren of het regelen van een afspraak voor het oplossen van storingen aan een cv-ketel.


De integrale oplossingen van Elbo Technology.

Wilt u weten wat de integrale oplossingen van Elbo Technology voor uw gebouw(en) kunnen betekenen op het gebied van communicatie, veiligheid en beheer? We komen graag langs voor een projectanalyse of een demonstratie van de Yokis beheer- en gebruikersapp. Beide geheel vrijblijvend.

Bel of mail ons vandaag nog:
+31(0)40 - 26 79 888
verkoop@elbotechnology.nl

Jurgen   Willems
Jurgen Willems
Productmanager Domotica & Beveiliging

In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is...


T: +31(0)40 267988

Als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws?

Meld u aan voor onze notificatieservice

Of volg ons op: