Home - Blog / Nieuws - Hoe we woningen steeds slimmer maken

Hoe we woningen steeds slimmer maken

Urmet kent zowel tweedraads deurcommunicatie als een meer geavanceerd systeem gebaseerd op IP-technologie. Dit is te verbinden met camerabewaking, toegangscontrole met elektronische sleutels en woningautomatisering, maar ook met inbraak- en brandalarm, receptiediensten en liftmanagement. Het aantal gebruikers, entreepanelen en gesprekskanalen is onbeperkt. Dat maakt het systeem bij uitstek geschikt voor individueel maatwerk in grote wooncomplexen met meer ingangen.

smartwatch

Comfort en zorg op maat

Het sterke van de oplossingen van Urmet is dat ze een even stabiele als flexibele basis bieden waaraan je per woning componenten en functionaliteiten kunt toevoegen. Dat sluit naadloos aan bij het gegeven dat mensen steeds langer zelfstandig blijven wonen. Een ontwikkeling waar met name woningcorporaties en andere beheerders op willen inspelen. Zo is het eenvoudig te regelen dat iemand die minder mobiel is geworden, zijn deur op afstand kan controleren en openen. Ook handig: je video-intercom kun je via internet koppelen met andere diensten. Bijvoorbeeld om te beeldbellen met receptie of huismeester. Maar natuurlijk ook om direct te linken met andere zorg- en gemaksdiensten die worden aangeboden via de cloud. Dat laatste spreekt even goed jongere generaties aan.

Welkome extra’s

Urmet biedt niet alleen de bewoner meer gemak, maar ook de beheerder en de installateur. De IP-technologie maakt koppelingen mogelijk met andere merken en systemen en is de perfecte basis voor technisch beheer op afstand, al dan niet via de cloud.

Urmet

Elke dag maken miljoenen mensen hun leven comfortabeler en veiliger met de oplossingen van het Italiaanse topmerk Urmet, die uitblinken in gebruiksen installatiegemak. 

Ontdek hier de oplossingen van Urmet

entreepaneel voor deurvideo

Entreepaneel voor deurvideo met lezer voor elektronische sleutels, deuropener-codes, verlichting en soft touch toetsen.

Met de CallMe app kan de bewoner zowel in als buiten de woning zien wie er voor de deur staat, een gesprek voeren en met één druk op de knop de deur openen.

Deze Max IP-monitor met touchscreen is makkelijk te integreren met woningautomatisering, gemaksdiensten en toegangscontrole met elektronischesleutels.


What's new?

Echo Dot, Nest en Owlet

IoT-toepassingen zijn al uitgebreid beschikbaar.
Ook in huis! Nu nog separaat, maar straks decentraal te beheren. Echo Dot is een apparaat dat reageert op stemcommando’s en in meerdere ruimten actief kan zijn voor ontelbare diensten. Het leert nieuwe vaardigheden van gebruikers en programmeurs en past die automatisch toe. De slimme thermostaat Nest leert aan welke temperatuur gebruikers de voorkeur geven en regelt automatisch het klimaat in de woning voor optimaal comfort. Owlet is een slim sensorsysteem dat de gezondheid van je baby via een draagbaar apparaat monitort. De sensor meet de vitale levensfuncties van je kind en stuurt alles naar je smartphone, zodat je als ouder altijd zeker weet dat je baby lekker en veilig ligt te slapen.

Robots zijn realiteit

Robots zijn allang geen science fiction meer. In de industrie worden ze natuurlijk al decennia lang gebruikt om saaie of juist erg secure werkjes uit te voeren. Maar er zijn intussen ook al miljoenen huishoudelijke robots aan het werk. Stofzuigende robots, grasmaaiende robots en zelfs robots om de dakgoot schoon te maken. Er zijn exemplaren die op mensen lijken en over ingewikkelde kennissystemen beschikken. Deze kunnen in gesproken taal met hun omgeving communiceren, verzorgende taken en zelfs precisie-operaties uitvoeren.


integrale oplossingen van Elbo Technology

De integrale oplossingen van Elbo Technology.

Wilt u weten wat de integrale oplossingen van Elbo Technology voor uw gebouw(en) kunnen betekenen op het gebied van communicatie, veiligheid en beheer? We komen graag langs voor een projectanalyse of een demonstratie van de Yokis beheer- en gebruikersapp. Beide geheel vrijblijvend.

Bel of mail ons vandaag nog:
+31(0)40 - 26 79 888
advies@elbotechnology.nl

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.