Home - Blog / Nieuws - Handsfree Miro monitor nu standaard inclusief ingebouwde Yokis-zender

Handsfree Miro monitor nu standaard inclusief ingebouwde Yokis-zender

Installatievoordeel
De monitor kan worden verbonden aan het 2Voice-systeem van Urmet. Omdat de ingebouwde Yokis-zender nu standaard al in de Miro zit, blijft het installatiegemak dat 2Voice biedt gewaarborgd. Ook bij renovatieprojecten, omdat het systeem kan worden aangelegd op bestaande bedrading.

Yokis woningautomatisering
Met Yokis van Urmet kunnen bewoners onder meer verlichting en zonwering automatiseren en bijvoorbeeld op afstand met de smartphone beheren. In combinatie met de Miro Monitor zijn deze functionaliteiten nu met één druk op de knop te bedienen. Dat verhoogt het wooncomfort aanzienlijk en is bovendien een energiebesparende en veilige oplossing. De lampen worden uitgeschakeld bij vertrek, zodat er niets onnodig blijft branden. Bij thuiskomst kan direct de gewenste verlichting in de woning in één keer worden ingeschakeld, zodat bewoners zien waar ze lopen; wel zo prettig.

Overige kenmerken van de Miro Monitor:

  • Compact, stijlvol en verkrijgbaar in wit en zwart;
  • Geschikt voor 2Voice (tweedraads video-intercomsysteem);
  • Levert haarscherp beeld en prima geluidskwaliteit;

 

  • Deuropenertoets met ledverlichting voor extra bediengemak;
  • Voorzien van een mute-knop.

Meer weten over de vele mogelijkheden van de Miro? Bekijk de toestellen in onze bestelomgeving:

Miro ontdekken

Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.