Home - Blog / Nieuws - Getuigschrift voor Exigo van Vingtor-Stentofon

Getuigschrift voor Exigo van Vingtor-Stentofon

Nieuwe markten aanboren met Exigo

Voor offshore en toepassing in de zeevaart is Exigo al enige tijd gecertificeerd volgens de strengste criteria. Sinds begin april 2016 heeft het PA/VA-systeem ook nog het EN54-16 certificaat behaald, misschien wel de zwaarste norm voor ontruimingssystemen aan land.

CEO Kenneth Dåstøl van Zenitel, de producent van het merk Vingtor-Stentofon, reageert trots: “We zijn blij dat Exigo als een uitermate betrouwbaar systeem wordt gezien wanneer het gaat om het beveiligen van mensenlevens, zowel onshore als offshore.” De EN54 certificering biedt nieuwe kansen in Europa, waar vraag is naar integratie van ontruimingssystemen en een EN54-16 certificering is vereist. “Ik kijk ernaar uit dat Exigo in Europa, en dus ook in Nederland, wordt toegepast in nieuwe segmenten en omgevingen.

 

Het certificaat betreft de volgende Exigo-producten:

  • Systeemcontroller ESC1
  • Versterker ENA2200
  • PA-panelen EAPII-1, ECPIR-P, ECPIR-3P en EBMDR-8
  • Microfonen MB-30G, EMMAI-2H en EMMAR-1H

 

Unieke en naadloze integratie met intercomsystemen

Exigo heeft meerdere voordelen en hieronder krijgt u 9 redenen op een presenteerblaadje maar de integratie met Vingtor-Stentofon intercomsystemen is uniek! De intercomtoestellen kunnen worden ingezet als bedieningseenheid én als luidspreker zodat in geval van calamiteiten helder en duidelijk gecommuniceerd kan worden.

9 redenen om voor Exigo te kiezen

Exigo is ontworpen en ontwikkeld in het kader van centrale intercom, alarmering en omroep en ontruiming. De Exigo-productenlijn beschikt over een negental eigenschappen die stuk voor stuk uitstekende redenen zijn om te kiezen voor Exigo als ultieme oplossing voor algemene omroep en ontruiming van gebouwen en terreinen. Voor zowel de utiliteit-, industrie- als verkeer- en infrawereld.

 

exigo productenlijn

Vraag het de Exigo-expert Elbo Technology

Wilt u meer weten over de (integratie)mogelijkheden van Exigo? Of over typerende functionaliteiten, zoals de ‘hot standby’ redundantie, waardoor geen communicatieverlies optreedt bij omschakelen? Exigo-expert Elbo Technology heeft alle kennis in huis om u te ondersteunen bij uw project. Door ons te betrekken vanaf het allerbegin, kunnen we samen tot de beste oplossing komen voor de klant. Bel (040 267 9888) of mail ons, we gaan er graag vrijblijvend met u over in gesprek.

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.

 


Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.