Home - Blog / Nieuws - Elbo introduceert: de nieuwe vModo 7” Monitor

Elbo introduceert: de nieuwe vModo 7” Monitor

 

De vModo 7” Monitor is de nieuwste video-intercomoplossing van het toonaangevende Italiaanse Urmet. Het gebruiksvriendelijke tweedraads 2Voice-systeem is nu uitgerust met een 7 inch LCD kleurenscherm. De vModo is technologisch hoogstaand met een modern design en vele mogelijkheden voor de eindgebruiker, waaronder:

  • Geïntegreerde Yokis Inside-technologie, waarmee bewoners verlichting, zonwering en andere apparaten vanuit de monitor kunnen aansturen.
  • Met behulp van de monitor worden deuren, poorten of hekken geopend vanuit de woning.
  • Eenvoudige bediening dankzij de soft-touch toetsen.
  • Een handige mute-functie met timer en keuze uit vijf verschillende ringtones.
  • De ILA-functie zorgt ervoor dat ook slechthorenden gemakkelijk van de vModo gebruik kunnen maken.
  • Gebruikers kunnen helderheid en kleuren van het beeld aanpassen en kiezen tussen beeldformaten 4:3 en 16:9.
vModo van Urmet

Doorschakelen naar smartphone
Daarnaast kan de vModo optioneel worden gekoppeld aan CallMe van Urmet. Hiermee wordt het videobeeld uit het systeem doorgestuurd naar de smartphone van de bewoner, zodat die, zelfs als hij of zij niet thuis is, toch kan zien wie er aan de deur is en met die persoon een gesprek kan voeren. Dit vergroot het gevoel van veiligheid aanzienlijk. Ook voor bewoners die bijvoorbeeld slecht ter been zijn, is dit een uitkomst, omdat zij in grotere huizen of appartementen niet de afstand naar de voordeur of de toegangsdeur van het gebouw hoeven af te leggen om te zien wie er aan de deur is.

2Voice

Het 2Voice-systeem houdt in dat er slechts twee kabels aan te sluiten zijn. Dat betekent dat de vModo 7” Monitor uiterst eenvoudig te installeren is en dat de installatie dus in een mum van tijd voor elkaar is. Bovendien heeft het 2Voice-systeem minimaal onderhoud nodig, zit er kortsluitbeveiliging per woning in en is het uitvalpercentage ontzettend laag. 2Voice kan centraal en op afstand beheerd worden en is daarom een zeer geschikte optie voor gebouwbeheerders die gemak, kosten- en tijdsbesparing belangrijk vinden en die tegelijkertijd de beste monitoroplossing willen bieden aan hun eindgebruikers.

Wilt u de vModo 7” Monitor bestellen?

Meer informatie

Gerelateerde projecten

U wilt nog meer weten? Ontdek hier aanvullende berichten, artikelen, blogs en video's die gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw keuze. Wij hebben ze voor u verzameld en overzichtelijk gebundeld. Wij wensen u veel leesplezier en horen het graag als u bijzonder specifieke informatie nodig heeft.