NEIUS. YOUR PROFESSIONAL SOLUTION

Neius is de meest geavanceerde oplossing van Urmet voor een steeds dringendere behoefte aan beveiliging. Op het gebied van videobewaking is Neius een innovatief en effectief product voor open architectuursystemen met IP-technologieën. Voor professionele installateurs, system integrators en ontwerpstudio's is de Neius-lijn bijzonder geschikt voor middelgrote of grote installaties in zowel de private als de publieke sector.

Wat is Neius Technologieën Waarom Neius Video's

Producten

Urmet Neius camera's

Camera's

Deze serie biedt ultieme technologie en integratie: de perfecte oplossing voor elke behoefte aan videobewaking en elke lichtconditie.

Cameras bekijken

Urmet NVR

NVR

Van kleine NVR’s (ideaal voor kleine bedrijven), tot 80-kanaals oplossingen met HD Hot Swap (perfect voor grote installaties). Ontdek ons compleet assortiment van tools voor zeer geavanceerde video-opnames.

NVR's bekijken

Urmet thermische oplossingen

Thermische oplossingen

Geen graad te veel: camera-units met thermische technologie kunnen lichaamstemperatuur met uiterste precisie analyseren. Als de limiet wordt overschreden, worden gebruikers onmiddellijk gewaarschuwd door een zichtbaar en hoorbaar alarm.

Thermische oplossingen bekijken

Passende accessoires

Neius biedt een breed scala aan accessoires als aanvulling op elk beveiligings- en videobewakingssysteem.

Accesoires bekijken

Brochure Urmet Neius

Wat is Neius?

Hi-tech intelligentie, toegepast op videobewaking. Een nieuwe reeks producten, gewaarborgd door Urmet, die een belangrijke evolutie markeert voor beveiligingssystemen op het gebied van kwaliteit, professionaliteit, integratie en toepassingen. Dit is de ideale oplossing voor IP-reeksen met open architectuursystemen, vooral voor middelgrote en grote installaties.

Download de brochure

Klantenservice Urmet Neius

Probleem? Opgelost!

Elbo biedt alle hulp die nodig is: tijdens de ontwerpfase en/of voor specifieke technische vereisten: van de publieke sector tot transport, van industrie tot grootschalige voorzieningen. Onze klantenservice - ondersteund door de internationale ervaring en kunde van Urmet - biedt onmiddellijke en hooggekwalificeerde hulp. Daarnaast bieden we uitgebreide trainingsondersteuning aan installateurs.

Technologieën

Urmet Neius Super Starlight

Geen verschil tussen dag en nacht.

De meeste misdrijven vinden plaats in de avonduren. Tot nu toe vertrouwde CCTV-technologie op infraroodzicht, maar met Neius-camera's is er geen verschil tussen dag en nacht.

Super Starlight

Urmet's Neius Super Starlight bewakingscamera's zijn in staat om kleurenbeelden op te nemen bij 0,001 Lux met een hoge framesnelheid van 25 FPS die een vloeiend beeld en afwezigheid van effecten zoals vervaging en slepen garandeert, zelfs bij heel weinig licht.

Color Maker

Dankzij een grotere sensor met een groter diafragma, ondersteund door een warme LED-verlichting, kunnen Neius-camera's met Color Marker-technologie zelfs midden in de nacht kleurenbeelden opnemen.

Waterbestendige Urmet Neius camera's

Top-beveiliging laat geen uitzonderingen toe.

Neius-camera's zijn gecertificeerd in water- en schokbestendigheid, waardoor de continuïteit van de werking wordt gegarandeerd, zelfs onder extreme belasting.

Waterbestendig
Neius-camera's blijven soepel werken, zelfs na 30 minuten totale onderdompeling in water.

Schokbestendig
De vandaalbestendige modellen zijn uitgerust met een speciale polycarbonaat afdekking die bestand is tegen de sterke mechanische belastingen die typisch zijn voor vandalen.

Realtime controles met Urmet Neius

Algoritmen voor realtime monitoring en respons.

Neius-camera's zijn ontworpen als een ​​actief onderdeel van een geïntegreerd beveiligingssysteem, dankzij de mogelijkheid om realtime controles in te stellen over wat er gebeurt in het gezichtsveld van de camera.

Gedragsvideoanalyse
Neius maakt effectieve monitoring mogelijk met algoritmen voor gedragsvideoanalyse. Meerdere analyse-algoritmen voor elke opname zorgen voor effectieve videocontrole en een precognitief vermogen van specifieke gebeurtenissen.

Thermische videoanalyse
De Neius Platinum bi-spectrumcamera breidt de controlemogelijkheden uit door lichaamstemperatuurdetectie in thermische modus te combineren met een standaard IP-beeld met een resolutie van 4M. Een ideale oplossing voor gebieden met veel verkeer, waar een realtime analyse van lichaamstemperaturen vereist is, eventueel in combinatie met audioberichten of gedragsvideoanalyse.

Waarom Neius

De kracht van ons Neius-assortiment.

Resolutie tot 16 mp

Resolutie tot 16 Mp

Voor een nóg gedetailleerder beeld in alle lichtomstandigheden.

Gekleurd nachtzicht

Gekleurd nachtzicht

Zelfs in totale duisternis, dankzij Color Maker en Super Starlight.

Tweede generatie videoanalyse

Tweede generatie videoanalyse

Consistent hoge detectie-nauwkeurigheid dankzij deep learning-algoritmen.

Maximale integratie

Maximale integratie

Mogelijkheid tot betere interactie met platforms van derden.

Camera’s zijn IP67 en IK10 schok-, water- en weerbestendig.

Mechanische eigenschappen en kracht

De meeste camera’s zijn IP67 en IK10 schok-, water- en weerbestendig.

Beheer van bandbreedte en HD opslagruimte

Beheer van bandbreedte en HD opslagruimte

Gegarandeerd door de gepatenteerde S+265-codec, die de streamgrootte met meer dan 30% verkleint in vergelijking met de H.265-standaard.

Video's

See it to believe it.

Urmet Neius

Een bullet camera als filmcamera?

Urmet Neius controle van werkplaats

Controle van veiligheidshelm op de werkplaats

Urmet Neius vandalisme test

Vandalisme test voor de camera

Waterafstotende IP camera

Waterafstotende IP camera

IP thermische camera

IP thermische camera

Backstage bij Urmet

Backstage bij het commercial shot met een beveiligingscamera

Urmet Neius informatie opvragen

 

Meer weten over Neius?

Bel voor meer informatie naar: 040 26 79 888

Of laat hier vrijblijvend een terugbelverzoek achter. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

* Verplichte velden