Menu

Alpha, the beauty of innovation

Innovatief design,
kleurencamera met groothoeklens
vele funcitonaliteiten en mogelijkheden

Performance & simpliciteit

Het nieuwe Alpha video-intercom-entreepaneel van wereldleider Urmet is vanaf nu verkrijgbaar bij Elbo Technology. Dit entreepaneel is met zijn innovatieve design, kleurencamera met groothoeklens en vele functionaliteiten en mogelijkheden, zoals lettertoevoegingen A t/m Z het beste wat een entreepaneel te bieden heeft anno 2019. Het Alpha video-intercom-entreepaneel is een modulair keypad voor 2Voice-systemen.

Bekijk de mogelijkheden

Dunste modulaire
paneel op de markt

Alpha is mooi vormgegeven. Het is verkrijgbaar in zwart en wit en kan op of in de muur worden geplaatst. De opbouw is slechts 29 millimeter en daarmee is het paneel het dunste modulaire paneel op de markt. Bij de inbouwversie steekt het paneel slechts 12 millimeter uit. Alpha heeft een kleurencamera met groothoeklens en biedt hoge kwaliteit van geluid en beeld. Ook zit er een schemersensor in, die ‘s avonds het licht regelt. Zo ontvangen gebruikers op elk moment goed beeld, wat hun gevoel van veiligheid vergroot.

Gemakkelijke programmering & installatie

Er is zowel standaard als geavanceerde programmering mogelijk. De geavanceerde programmering wordt zonder extra software direct geactiveerd met een Wifi direct-verbinding tussen de keypad en een smart device. Daar is geen externe internetverbinding voor nodig, want die zit in het paneel ingebouwd.

De installatie is zeer eenvoudig, omdat het paneel uit slechts enkele onderdelen bestaat en er dankzij de meegeleverde flat-kabeltjes geen plaatselijke bedrading meer nodig is. Behalve een schroevendraaier is er geen gereedschap nodig voor de installatie.

Een uitkomst voor iedereen

Alpha is ook verkrijgbaar als digitale oproepmodule. Deze is volledig modulair, bevat een gebruikerscode voor noodoproepen en kan twee poorten op hetzelfde moment aansturen. Het Alpha entreepaneel is een uitkomst voor zowel de eindgebruiker als voor de gebouwbeheerder en installateur, vanwege de vele functionaliteiten en het eenvoudige instellen.

Resistent tegen alles 

Het paneel is sterk: het is resistent tegen schokken (IK8-beschermingsgraad), water en stof (IP55-beschermingsgraad). Bovendien wordt er hoge bestendigheid geboden tegen UVA-straling.

Deel deze pagina