Menu

Alpha, the beauty of innovation

Innovatief, elegant en duurzaam

Een nieuwe generatie video-intercom-entreepanelen is nu beschikbaar

Download de brochure

Het nieuwe Urmet Alpha entreepaneel

Urmet heeft onlangs een nieuw entreepaneel geïntroduceerd. Met de Alpha wordt de toegang in gebouwen, zoals appartementencomplexen en kantoren, op een veilige manier geregeld. De Alpha is een elegant paneel met vele mogelijkheden en innovatieve oplossingen:

 • Het dunste modulaire paneel op de markt;
 • Schok- en stofwerend en waterresistent;
 • Eenvoudig te installeren en configureren.

Elegant design

De Urmet Alpha is een lust voor het oog: het is het eerste frameloze entreepaneel, met een minimalistisch, elegant design. Het paneel heeft een opbouw van slechts 29 millimeter en steekt bij inbouw zelfs maar 12 millimeter uit de muur. Daarmee is de Alpha het dunste modulaire entreepaneel op de markt met een strak, minimalistisch design.


Focus op veiligheid en duurzaamheid

Het Alpha entreepaneel kan tegen een stootje. Het is resistent tegen schokken (IK08-beschermingsgraad), water en stof (IP55-beschermingsgraad). Bovendien is de Alpha extra beschermd tegen UVA-straling. Dankzij de groothoeklens in de camera, verlichting met schemerfunctie, een haarscherp beeld en de hoge geluidskwaliteit kunnen bewoners altijd precies zien en horen wie er voor de deur staat. Dat vergroot hun gevoel van veiligheid aanzienlijk en voorkomt dat ze per ongeluk verkeerde personen binnenlaten. Dit is ook zeker voor gebouwbeheerders een voordeel, die de veiligheid in hun gebouwen zien toenemen.

 


Eenvoudig te installeren

De Alpha is geschikt voor 2Voice, het tweedraads video-intercom systeem, waardoor installatie uiterst gemakkelijk wordt. In een handomdraai is het paneel aan de muur bevestigd. De bedrading tussen alle modules wordt door Urmet meegeleverd en is zeer eenvoudig aan te brengen. Het aansluiten van beldrukkers is niet meer nodig. Voor de configuratie van het systeem voorziet de Alpha in een Wifi-direct-verbinding tussen het paneel en een smart device. Ook dat is dus in een mum van tijd geregeld.

 


Een uitkomst voor iedereen

Omdat het Urmet Alpha entreepaneel geheel modulair is, kan het precies worden afgestemd op de wensen van de bewoner en beheerder. Er kunnen tot wel 90 beldrukkers aan worden gekoppeld, die in enkele of dubbele rijen kunnen worden geplaatst. Voor de digitale oproepmodules zijn nu zelfs lettertoevoegingen mogelijk van A tot en met Z en dankzij een optionele extra functionaliteit van 2Voice kunnen bewoners oproepen doorschakelen naar hun smartphone. Het Alpha entreepaneel van Urmet is een uitkomst voor iedereen.


Specificaties

 • Het dunste paneel op de markt: 29 mm opbouw, inbouw met 12 mm opbouwrand
 • Verbindingen tussen beldrukker-modules met flat cable; aansluiten van beldrukkers is overbodig
 • Geschikt voor 2Voice tweedraads video-intercom
 • Beldrukkers in 1 of 2 rijen
 • Vrije toewijzing van beldrukkers aan appartementen
 • Programmering en onderhoud van namen met direct-Wifi via smartphone, tablet of PC zonder specifieke applicatie
 • Cameraverlichting met horizontale led-balk
 • Schemerschakeling

Meer weten?

Bel voor meer informatie: 040 26 79 888

Deel deze pagina