Menu
Home > Urmet 2Voice Test

2Voice

2Voice, het ultieme 2-draads deurcommunicatiesysteem Compleet met slechts 2 draden

2Voice is een deurcommunicatiesysteem met ongekende mogelijkheden. Zowel geschikt voor kleine systemen als voor configuraties met ruim 4000 gebruikers en tot 68 entreepanelen. 2Voice kan per woning naar keuze worden ingezet voor telefonie met een hoorntoestel of deurvideo in kleur. Daarnaast effent 2Voice de weg voor een perfecte camera-observatie vanuit de woningen en intercomverkeer. Met één omkeerbaar aderpaar voor het hele systeem, staat 2Voice voor een uiterst eenvoudige bekabeling en ultiem installatiegemak. Een belangrijke bron van tijdwinst. Snel en minimaal onderhoud met kortsluitbeveiliging per woning en vervanging met het systeem online..

Elbo Technology & 2Voice

Ontzorgen met oplossingen op maat voor de woningbouw

Wij kennen de markt, de mogelijkheden en de innovaties. Al meer dan 25 jaar zitten we bovenop de laatste ontwikkelingen. We hebben exclusieve verkooprechten op de beste producten en we leveren een compleet pakket: van deurcommunicatie en toegangsbeheer tot woningautomatisering.

Bovendien zijn we graag vroeg in het ontwerpproces betrokken, zodat we snel tot efficiënte en kostenbesparende oplossingen komen. Hoe kan er in de (ver)bouw al rekening gehouden worden met een zo efficiënt mogelijk gebruik? Welke systemen kunnen het beste gecombineerd worden?

Ontvang advies op maat

Meerwaarde voor de bewoner, snel en eenvoudig tot stand te brengen

Voor dit eenvoudig te installeren 2-draads deurcommunicatiesysteem is een ruim assortiment binnentoestellen beschikbaar. Audio- en videotoestellen zijn door elkaar te gebruiken. Wist u dat zowel nieuwe als ook eerder geleverde 2Voice-systemen nu eenvoudig zijn uit te breiden met veelgevraagde opties voor de gebruiker? Dit maakt het systeem uiterst flexibel en toepasbaar in elke situatie. Meerwaarde voor de bewoner dus. En eenvoudig aan te brengen meerwerk voor u als installateur.

Gesprekken doorschakelen naar smartphone

Het beantwoorden van oproepen van voordeur of entree met een smartphone of tablet is een veel besproken wens in de wereld van deurcommunicatie. Met een mobiel device zien wie er voor de deur staat, een gesprek voeren en met één druk op de knop de deur openen, is voor veel mensen de ideale oplossing als het gaat om comfort en veiligheid in de eigen woning of in bijvoorbeeld een zorg- of wooncomplex.

Met 2Voice-deurcommunicatie kan ieder type toestel worden gebruikt in combinatie met de nieuwe call forwarding interface. In alle gevallen is daarmee het doorschakelen van oproepen naar smartphones en tablets mogelijk. Deze functionaliteit wordt decentraal, per woning, geregeld. Voor het ontvangen van oproepen op de smartphone of tablet wordt gebruik gemaakt van de CallMe app. Met deze app kan de bewoner, zowel in als buiten de woning, zien wie er voor de deur staat, een gesprek voeren en met één druk op de knop de deur openen. Bovendien kan ook vanuit de monitor in de woning in bijvoorbeeld noodgevallen snel contact worden gelegd met de smartphones.

Beheer van domotica vanuit het binnentoestel

Naast het doorschakelen van deurcommunicatie-oproepen naar smartphones en tablets, zijn de deurcommunicatiesystemen van Elbo Technology snel en eenvoudig te integreren met de handige en complete domotica-oplossingen van Urmet. Zowel draadloos als bedraad kunnen verlichting, zonwering en apparaten worden aangestuurd, rechtstreeks vanaf het binnentoestel in de woning. Met name de handsfree Miro-binnentoestellen zijn voorzien van extra toetsen waarmee bijvoorbeeld alle verlichting of de zonwering met één druk op de knop kan worden bediend. Handig bij vertrek vanuit de woning of bij thuiskomst. De installatie is eenvoudig verder uit te breiden met bijvoorbeeld bediening via de smartphone.

Intercom

Verbinding met bezoekers maar ook met andere monitors, binnen het appartement en met appartementen binnen het complex. Tot vier parallel geschakelde monitors per appartement.

Receptiecentrale

Oproepen via het entreepaneel kunnen worden aangenomen door de receptie en doorverbonden naar individuele binnentoestellen. Gebruikers kunnen op elk moment de receptie bereiken. Doorverbinden mogelijk met draadloze toestellen.

Videobewaking

2Voice kan de deurvideo veranderen in een videobewakingssysteem. Twee camera’s kunnen direct aan het systeem worden gekoppeld (met toegevoegde videoswitcher geschikt voor maximaal vijf camera’s). Camerabeelden kunnen eenvoudig via het binnentoestel worden bekeken.

Toegangscontrole

Entreepanelen kunnen worden uitgebreid met een lezer voor elektronische sleutels voor extra gemak en veiligheid voor de bewoners.

Deur-open-detectie

Een waarschuwingslampje op het binnentoestel licht op indien de toegangsdeur van het complex niet goed wordt gesloten (functie kan worden uitgeschakeld).

Tweede-ingang-controle

Het entreepaneel is uitgerust met een extra relais dat kan worden gebruikt voor het besturen van de garagedeur of een andere tweede ingang, direct vanaf het binnentoestel. Handig bij villa’s en grote woongebouwcomplexen.

Extra functies zonder relais

Het systeem kan worden uitgebreid met een extra functionaliteit zonder dat daar extra componenten voor nodig zijn. Zo kunnen trapverlichting en bijvoorbeeld tuinirrigatie direct vanaf het binnentoestel worden in- en uitgeschakeld.

Regeling geluid en oproeptoon

Alle 2Voice-binnentoestellen zijn voorzien van volumeregeling. Wanneer het geluid is uitgeschakeld (mute) is dat zichtbaar op het toestel. Ruime keuze aan oproeptonen, om ieder type oproep (entreepaneel, receptie, eigen voordeur, ander appartement) van een herkenbaar signaal te voorzien.

Assortiment

Entreepanelen

Voor optimale veiligheid en communicatie met bezoekers biedt Elbo Technology de keuze uit diverse entreepanelen, van eenvoudig tot visueel interactief.

Binnentoestellen

2Voice is te combineren met verschillende Urmet appartementtoestellen, uiteenlopend in stijl, prijs en mogelijkheden. Van een deurtelefoon, met en zonder video, tot Modo, een moderne touchscreen interface die volledig toegang biedt tot de mogelijkheden van 2Voice.

Deel deze pagina