Menu
Home > Oplossingen > (Video-)intercom > 2Voice > Alpha - Aangepast

Nu verkrijgbaar 
Urmet Alpha

Innovatief, minimalistisch en elegant design

Elbo Technology introduceert de Urmet Alpha. De nieuwste generatie video-intercom. De Alpha is innovatief, duurzaam, gemakkelijk te installeren en te gebruiken. 

Download de brochure

Topkwaliteit met de focus op veiligheid

Flexibel en eenvoudig te installeren

Het nieuwe Alpha-video-intercom-entreepaneel bevordert met het heldere geluid en haarscherpe beeld het gevoel van veiligheid. Het entreepaneel bevat een breedhoek kleurencameralens inclusief schemersensoren - die de kijkhoek sterk vergroot. Hierdoor krijgen bewoners bij dag- en nachtlicht een helder beeld van de omgeving. Naast het verbeteren van het gevoel van veiligheid onder bewoners, is de Urmet Alpha eenvoudig te installeren. Het entreepaneel is instelbaar via een smartphone en modulair opgebouwd. Het voordeel hiervan is dat u gemakkelijk het systeem aan uw wensen kunt aanpassen. Of u nu op zoek bent naar een video- of audio-intercom, voor 10 of 90 gebruikers; met de Urmet Alpha haalt u alles in huis wat u anno 2019 nodig heeft. 

Bekijk de mogelijkheden


Dunste modulaire 
paneel op de markt 

Vandaalbestendig met een stijlvol design

De Urmet Alpha is robuust en stijlvol. Het entreepaneel is vandaal- en weerbestendig en mooi vormgegeven. Opvallend aan de Alpha is het formaat. Met een opbouw van 29 en inbouw van 12 millimeter is het, het dunste modulair entreepaneel op de markt. 

 


Slim en eenvoudig te installeren 

Gemakkelijk uit te breiden en kostenbesparend

De Urmet Alpha is slim en eenvoudig te installeren. Door de modulaire opbouw is het paneel flexibel en gemakkelijk uit te breiden. De verschillende panelen worden via de bijgeleverde kabels aan elkaar gekoppeld. Hiermee maakt de Alpha het mogelijk om tot wel 90 complexen aan de intercom te verbinden. Verder bevat het paneel standaard en geavanceerde programma's die eenvoudig - zonder WIFI-verbinding - via een smartphone geactiveerd worden. Voor u betekent dit dat u de Urmet Alpha eenvoudig naar uw wensen kunt aanpassen. Download de brochure of meld u aan voor een demonstratie bij u op locatie.

 


De Urmet Alpha 
Maakt het eenvoudig

Voor gebruikers, beheerders en installateurs

Het Alpha entreepaneel maakt het eenvoudig voor zowel de eindgebruiker als voor de gebouwbeheerder en installateur. Het systeem is volledig modulair, is ook verkrijgbaar als oproepmodule en bevat gebruikerscode voor noodoproepen. Daarnaast kan het twee poorten gelijktijdig aansturen. Het voordeel hiervan is 2Voice communicatie gelijktijdig mogelijk is? Door het stijlvol design, installatie- en gebruiksgemak, functionaliteit en duurzaamheid is de Urmet Alpha het meest innovatieve intercom-systeem op de markt. Download de brochure of meld u aan voor een demonstratie bij u op locatie.

 


Pionier in design en techniek 

.......Kenmerkend voor Urmet

Een lust voor het oog. Gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Vandaalbestendig. Urmet begrijpt als leverancier als geen ander hoe belangrijk deze punten zijn. De Urmet Alpha is sterk en stijlvol. Het entreepaneel resistent tegen schokken, water en stof en UVA-straling. Wilt u meer weten over de technische features van de Urmet Alpha? Download de brochure of neem voor persoonlijk advies contact met ons op.

Deel deze pagina
Als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws?

Meld u aan voor onze notificatieservice

Of volg ons op: