Menu
Home > Blog / Nieuws > PULSE IP Intercomsysteem vervangt PRO700
Donderdag 22 Maart 2018

PULSE IP Intercomsysteem vervangt PRO700

Met PULSE is next level intercom nu ook binnen bereik voor kleine en middelgrote organisaties.

Om begrepen te worden onder alle omstandigheden zijn slimme oplossingen nodig die werken in elk type omgeving. Vingtor-Stentofon is gespecialiseerd in het leveren van begrijpelijke audio in precies dit soort situaties. Intelligente communicatie, die zowel geschikt is voor uw intercom- als uw omroepbehoeften.

De ideale oplossing

Onlangs is fabrikant Vingtor-Stentofon gestopt met de productie van het PRO700 intercomsysteem. Van dezelfde leverancier is er een uitstekend alternatief op de markt dat de PRO700 niet alleen evenaart, maar op veel gebieden zelfs overtreft.

Het PULSE intercomsysteem is uit voorraad leverbaar en biedt nieuwe en verbeterde functies, waarmee u een duurzame en zeer schaalbare oplossing in huis haalt. De vertrouwde hoge audiokwaliteit en spraakverstaanbaarheid die u gewend bent van PRO700, zijn ook in het PULSE intercomsysteem opgenomen. Dit systeem is “out-of-the-box” geschikt voor projecten met twee tot zestien intercoms, werkt met alle IP-toestellen van Vingtor-Stentofon en heeft een uitzonderlijke geluidskwaliteit. PULSE maakt gebruik van SIP-technologie en bestaande IP-netwerken. Het systeem werkt zonder centrale server of extra hardware en vergt dus geen extra licentiekosten. Ook het programmeren is uiterst eenvoudig, binnen 10 minuten in PULSE klaar voor gebruik.

 

Schaalbaar tot Enterprise niveau

Voor de eerste 16 toestellen is geen licentie nodig en het systeem is, met licenties, uit te breiden tot 64 toestellen per locatie, op 50 verschillende locaties. Ideaal voor bijvoorbeeld parkeersystemen, kantoorgebouwen, winkelcentra en scholen. Dankzij de intelligente audio-technieken worden achtergrondgeluiden onderdrukt en is het mogelijk boodschappen vooraf in te spreken.

End of Life

Integratie van een bestaande PRO700 installatie in een PULSE systeem is helaas niet mogelijk, de nog beschikbare PRO700 toestellen worden enkel nog voor servicedoeleinden ingezet. Download een overzicht van artikelnummers met de status End-of-Life.

Download PRO700 End-of-Life

 

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.