Menu
Home > Blog / Nieuws > Certified partner van Zenitel
Woensdag 16 Mei 2018

Certified partner van Zenitel

Elbo hecht veel waarde aan het bewaken van haar kernwaarden. Een van deze kernwaarden is de deskundigheid, waarmee onze specialisten elke dag opnieuw de uitdaging aangaan om complexe technische vraagstukken te vertalen in slimme oplossingen.

 

Vingtor-Stentofon

Elbo Technology is een gecertificeerd partner van wereldleider Zenitel, producent van het gerenommeerde merk Vingtor-Stentofon. Als het gaat om zorginstellingen, detentiecentra, bankgebouwen, industrie, verkeer en infra of (kantoor-) gebouwen is Vingtor-Stentofon dé standaard op het gebied van intercom. De innovatieve producten van Vingtor-Stentofon steken met kop en schouders boven de concurrentie uit waar het gaat om geluidskwaliteit, betrouwbaarheid, compatibiliteit en cyber security.

Verplichte trainingen

Om benoemd te worden tot gecertificeerd partner van Zenitel, moet aan bepaalde voorwaarden worden voldaan. De specialisten bij Elbo Technology zijn verplicht om technische trainingen te volgen bij Zenitel en nemen deel aan jaarlijkse herhalingstrainingen. Dit betekent dat zowel het commerciële als het technische kennisniveau van ons team van specialisten op een hoog niveau ligt. Dit maakt ons een uitstekende kennispartner op het gebied van (video-)intercomprojecten voor de utiliteitsmarkt en stelt ons in staat om met de klant mee te denken in de best passende oplossingen voor zijn of haar situatie.


Inzicht in kansen en bedreigingen

Door het maandelijks uitbrengen van een gedetailleerd verslag, blijft zowel Zenitel als Elbo op de hoogte van alles wat er speelt in de markt. Het geeft inzicht in de kansen, bedreigingen en in ontwikkelingen om nu, maar ook in de toekomst de best mogelijke oplossingen te blijven bieden.

Met dit partnerschap investeren wij in onze deskundigheid, zodat we niet alleen de juiste expertise in huis hebben, maar ook een betrouwbare kennispartner zijn en blijven.

Elbo Technology
Elbo Technology

Welkom in de wereld van Elbo Technology.
In de wereld van Elbo Technology hebben mensen minder zorgen en meer comfort. Omdat het gebouw waarin ze wonen of werken echt een verlengstuk van hen is. Het heeft overal ogen en oren, weet wat zijn gebruikers belangrijk vinden en handelt daar ook naar. Tijdig en onverstoorbaar. Een Elbo-gebouw ruikt onraad, ziet wie er binnen wil - genood of ongenood - maakt contact met gasten en helpt hen de weg te vinden in geval van nood. Het signaleert zelf gebreken en regelt alles naar wens, om comfortabel, veilig en energiezuinig te leven. Elbo Technology denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Voor uw project.