Menu
Home > Merken - Urmet - test

Urmet

Topkwaliteit in woningautomatisering, communicatie- en beveiligingstechniek voor woningen en wooncomplexen

Het Italiaanse merk Urmet levert producten van topkwaliteit op het gebied van woningautomatisering, communicatietechniek en beveiligingstechniek voor woningen en wooncomplexen. Urmet is één van de grootste spelers op de Italiaanse markt én wereldmarktleider in haar markt als het gaat om innovatie.

Zo heeft het bedrijf de modernste oplossingen om faalkosten te minimaliseren en hecht het zichtbaar meer dan andere spelers in de markt waarde aan het design en gebruiks- en installatiegemak van haar producten. Daarnaast biedt Urmet oplossingen die centraal, op afstand kunnen worden beheerd.

 

Bekijk hier alle oplossingen

 

 

Elbo Technology & Urmet

Ontzorgen met oplossingen op maat voor de woningbouw

Elbo Technology is exclusief leverancier van de topproducten van Urmet in Nederland. De combinatie van de kwaliteitsproducten van Urmet met de hoogwaardige dienstverlening, service en support van Elbo Technology garanderen dat u als opdrachtgever goed en snel geholpen wordt aan de juiste oplossing, voorzien van professionele adviezen en adequate support.

 Ontvang advies op maat


Urmet pionier in techniek

Design en gebruikersgemak

...Kenmerkend voor Urmet

(Video-)intercomsystemen maken deel uit van het interieur. Daarom is de vormgeving ervan voor gebruikers een erg belangrijk aspect. Urmet begrijpt dat als geen andere leverancier. De liefde voor schoonheid en het oog voor detail, zo kenmerkend voor de Italianen, ziet u bij Urmet dan ook terug in alle producten. Het Alpha entreepaneel van Urmet is bijvoorbeeld het dunste entreepaneel op de markt: slechts 12 millimeter steekt de inbouwversie uit de muur. Het design is strak en modern, net zoals bij de andere Urmet-producten. Een lust voor het oog. Geen overbodige ‘toeters en bellen’, maar duidelijke knoppen en symbolen. Dat vergroot voor gebruikers aanzienlijk het gebruiksgemak en draagt direct bij aan de juiste uitstraling van het gebouw waar het paneel geplaatst is.

Efficiënt centraal beheer

...Urmet maakt het eenvoudig

Urmet levert onder andere IP-systemen. Op afstand, vanaf een centraal punt, kunnen gebouwbeheerders eenvoudig communiceren met de toestellen, zowel op gebouwniveau als op individueel woningniveau. Zo kan er collectief informatie worden gedeeld over het gebouw, de omgeving, over werkzaamheden etc. en is er de mogelijkheid tot een prikbordfunctie. Op individueel niveau is het onder andere mogelijk om het energieverbruik van een woning te delen met de bewoner. Iets wat zeker met het oog op de toenemende aandacht voor klimaat en duurzaamheid een gewenste functie is voor veel gebouweigenaren en hun bewoners.

Faalkosten minimaliseren

...Urmet is bedrijfszeker, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig en snel te installeren

Urmet levert producten die eenvoudig te installeren zijn en die van zo’n hoogwaardige kwaliteit zijn, dat de faalkosten minimaal zijn. De slimme technologische toevoegingen aan -en mogelijkheden van- de installaties (zoals 2Voice) zorgen er bovendien voor dat er weinig onderhoud nodig is. Dankzij onder andere de kortsluitbeveiliging wordt in voorkomende gevallen aanzienlijk bespaard op onderzoekstijd en -kosten ten opzichte van reguliere systemen. Als er kortsluiting optreedt, dan is direct duidelijk waar in het gebouw het probleem zich bevindt. Dat betekent dat het probleem extra snel kan worden opgelost.

 

Bel voor een adviesgesprek:
040 2679 888

Mailen kan natuurlijk ook: advies@elbotechnology.nl

Wat kan Elbo Technology met Urmet voor u betekenen?

Urmet Intercom

Bevordert het gevoel van veiligheid, is breed inzetbaar en uiterst interessant qua installatie- en onderhoudsaspecten

De intercomoplossingen van Urmet zijn geschikt voor zowel kleine als grote woningprojecten en eenvoudig te integreren met woningautomatisering. Met als belangrijk voordeel dat zij daarmee het gevoel van veiligheid van bewoners in belangrijke mate versterken. 2Voice is het deurcommunicatiesysteem van Urmet dat dankzij eenvoudige bekabeling eenvoudig is te installeren. Dit bespaart aanmerkelijk op installatie- en onderhoudstijd en -kosten ten opzichte van reguliere systemen. IPerVoice van Urmet is een totaalsysteem met vele mogelijkheden. Naast deurcommunicatie is IPerVoice geschikt voor camerabewaking, toegangscontrole, alarmering en meer.  

Lees meer

Urmet Woningautomatisering

Slim, comfortabel, veiligheidsbevorderend en energiebesparend

De woningautomatiseringsoplossingen van Urmet vergroten het comfort en de veiligheid van bewoners en zorgen voor de nodige energiebesparingen. Yokis van Urmet stuurt zonwering, verlichting en huishoudelijke apparaten aan. Het systeem is gemakkelijk te installeren en eenvoudig te bedienen. Bent u op zoek naar een geavanceerd, modulair systeem? Dan is wellicht IPerHome van Urmet interessant. IPerHome is een slimme, modulaire domoticaserver voor het aansturen en beheren van alle beveiligings-, communicatie- en energiebesparingsfunctionaliteiten (o.a. deurcommunicatie, verlichting, zonwering en camera’s). IPerHome bespaart tijd en kosten dankzij de mogelijkheid tot aansturing en beheer op afstand.

Lees meer

Urmet Toegangscontrole

Innovatief, stijlvol, veilig en eenvoudig te combineren

Urmet biedt innovatieve, stijlvolle oplossingen voor toegangscontrole in (middel)grote gebouwencomplexen. Dankzij het IPassan-systeem kan een onbeperkt aantal deuren, gebruikers en locaties worden beheerd, online via ‘de cloud’ – en dus op afstand. Met behulp van 2-SMART proximity-lezers wordt goede beveiliging van het systeem gewaarborgd. IPassan is goed te combineren met onder andere systemen voor (video-)intercom en liftmanagement.

 

Lees meer

Urmet Camerasystemen

Breed assortiment, eenvoudig te combineren. Vandaalbestendig en innovatief

Urmet heeft een ruim assortiment aan camerasystemen. Het merk levert netwerkcamera’s en recorders, AHD-camera’s en -recorders, monitoren en diverse accessoires. Camerabewakingsoplossingen kunnen worden geïntegreerd met onder andere intercomapparatuur. Dankzij innovatieve technieken en producten, zoals bijvoorbeeld vandaalbestendige camera’s, heeft Urmet voor elk project een geschikte camerasysteemoplossing. 

Lees meer

Urmet systemen

Yokis

Bekijk het compleet geïntegreerde woningautomatiseringssysteem voor zonwering en verlichting.

2Voice

Het innovatieve 2Voice van Urmet met een eenvoudig te installeren tweedraads deurcommunicatiesysteem.

IPassan

Krachtig en flexibel IP-gebaseerd toegangscontrolesysteem, bekijk hier alle mogelijkgeden

IPerVoice

IPerVoice is het deurcommunicatiesysteem van Urmet dat uitermate geschikt is voor individueel maatwerk in grotere wooncomplexen.

Meer dan 80 jaar Urmet

Urmet is opgericht in 1937. Met ruim 80 jaar ervaring en vertegenwoordiging in meer dan 60 landen, heeft Urmet zich een stevige positie verworven als wereldmarktleider in de woningbouw, op het gebied van woningautomatisering, communicatietechniek en beveiligingstechniek. Het bedrijf investeert veel in technologische ontwikkelingen en is daardoor koploper als het gaat om innovatieve, moderne en kwalitatief zeer hoogwaardige oplossingen. Dat werd opnieuw bewezen toen Elbo Technology een overeenkomst sloot met woningcorporatie ‘Rochdale’ voor de modernisering van (nog eens) 2.100 woningen. Nadat in een proef eerder al 500 woningen waren gemoderniseerd vervangt Elbo Technology voor deze 2.100 woningen de systemen voor deurvideo en toegangscontrole door systemen van Urmet.

Lees hier meer over dit project.

Deel deze pagina