Menu
Home > Home test

 

 

 

Wij brengen gebouwen tot leven

Als uw ontzorgingspartner levert Elbo excellente integrale oplossingen met intercom, woningautomatisering, toegangscontrole, cameraobservatie en noodverlichting. 

Hoe wij ontzorgen

 

 

 

 

 

Integrale oplossingen op maat rond communicatie, comfort, veiligheid en beheer

Elbo denkt niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden voor gebruikers en beheerders van gebouwen op het gebied van ​comfort, communicatie, beveiliging, besparing en efficiency. In zowel nieuwbouw als renovatie. Elbo ontzorgt zowel de installateur, adviseur als opdrachtgever. We bieden advies en ondersteuning bij calculatie en offerte en stekkerklare oplossingen, geprogrammeerd op klantspecificatie. Maar ook marketingondersteuning, BIM-modellen, aansluit- en blokschema’s en gebruikershandleidingen op maat. Als importeur en groothandel adviseren wij installateurs én hun klanten. De eisen en wensen van betreffende segmenten en partijen vertalen wij op basis van ons portfolio naar een oplossing op maat.

 

Bekijk onze oplossingen

Perfecte interactie tussen gebouw en mens

In alles wat we doen staat een perfecte ​interactie​ tussen gebouw en mens voorop. Samen met installateurs, adviseurs en opdrachtgevers creëren we integrale oplossingen rekening houdend met kostenbesparing en efficiency. Hiervoor leveren ​wij advies en producten voor communicatie, comfort en beveiliging.

Meer over Elbo Technology

Uw afwegingen, onze antwoorden

Wij houden rekening met uw afwegingen en hebben altijd een passend antwoord voor u.

Bedrijfsmatig behoefte aan kostenbesparing

Integrale oplossingen & systemen

Tevreden bewoners & bezoekers van gebouwen

State of the art, professionele apparatuur

Laat u adviseren door onze specialisten

Bel voor een gratis adviesgesprek: 040 26 79 888
Of mail advies@elbotechnology.nl

Kennis binnen uw markt

Het segment waarin u actief bent, vraagt om een eigen aanpak en oplossingen. Met topmerken als Urmet, Vingtor-Stentofon, Geutebrück, Gessler en Schneider hebben wij alles in huis om daar heel gericht op in te spelen.

Woningbouw

Alles in huis om bewoners meer veiligheid en comfort te bieden en beheerders te ontzorgen. Voor zowel grote als kleine projecten en zowel luxe als seriematige woningbouw.

Bekijk hoe

Utiliteitsbouw

Voor kantoren, gezondheidszorg, distributie & logistiek en extra beveiligde objecten bieden wij utiliteitsbouw oplossingen.

Bekijk hoe

Industrie

Juist in de industrie zijn intercom-, omroepsystemen en IP-toepassingen van vitaal belang, zodat mensen veilig en ongestoord kunnen werken.

Bekijk hoe

Verkeer & infrastructuur

Voor communicatie vanuit een klein treinstation of parkeergarage naar een centrale meldkamer of een complete, geïntegreerde oplossing: alles voor een omvangrijk verkeersgebied.

Bekijk hoe

Alpha, the beauty of innovation

Het beste wat een entreepaneel te bieden heeft anno 2019.
Bel voor meer informatie: 040 26 79 888

 Oplossingen & Systemen

Op basis van ons uitgekiende portfolio bieden wij totaaloplossingen rond een zestal toepassingen.

Intercom

Elbo levert hoogwaardige intercomsystemen met ongekende mogelijkheden voor veilig en ongestoord wonen en werken.

Lees meer

Woningautomatisering

Domotica draait om het optimaliseren van comfort, veiligheid en energiebesparing. Elbo biedt perfecte oplossingen voor woningautomatisering anno nu.

Lees meer

Toegangscontrole

Veilig wonen en werken is een eerste levensbehoefte. Elbo komt daar aan tegemoet met even slimme als stijlvolle oplossingen rond toegangscontrole.

Lees meer

Camerasystemen

Perimeterbeveiliging, het koppelen van toegangscontrolesystemen, het borgen van privacy of het bestrijden van diefstal.
Er gaat een wereld voor u open! Benieuwd?

Lees meer

Omroep & ontruiming

Exigo (van Vingtor-Stentofon) is het eerste volledig op IP gebaseerd systeem voor intercommunicatie, algemene omroep, alarmering en spraak voor ontruiming van gebouwen in de utiliteitswereld.

Lees meer

Noodverlichting

In geval van brand of andere calamiteiten biedt Elbo zicht op een uitweg. Met een complete oplossing rond vluchtwegaanduiding, vluchtwegverlichting en testsystemen.

Lees meer

Productassortiment

Wilt u ons complete productassortiment bekijken?
Dat kan via onze online omgeving. Hier vindt u alle specificaties, catalogi en meer. 

Als klant kunt u eenvoudig (vervolg)bestellingen plaatsen, retouren en offertes aanvragen. Ook kunt u lopende offertes en orders inzien en de actuele prijs en voorraadstatus van producten bekijken.  

Bekijk onze producten

Deel deze pagina